TurisMALL
powered by

27583

Ghid Albena
Viata de noapte

Albena

Turistii care nu au rabdare sa stea toata ziua la plaja se pot delecta cu una dintre diversele activitati: echitatie, yachting, windsurfing sau scufundari. Distractiile nocturne sunt nelipsite din statiunea Albena. Discotecile in aer liber sau teatrele de vara sunt pline in fiecare seara, insa totul cu o limita. In Albena, se respecta regulile privind muzica, astfel, noptile familiilor cu copii mici nu vor fi tulburate de cluburile statiunii.

Langa hotelul Flamingo se afla barul Bailando. Atmosfera este intima, placuta, iar in timp ce va delectati cu unul dintre numeroasele cocktail-uri, puteti admira cuplurile profesioniste care danseaza tango.

Albena are doar 3 cluburi de noapte: Uncle Jim se afla la parterul hotelului Dobrudza si este localul perfect pentru iubitorii de bere. Laguna este cel mai popular club si este situat pe plaja cu nisip auriu. Discoteca Tzar atrage clientii prin atmosfera incendiara si fetele frumoase.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Olarescu stefan Guest, 21.04.2011

Bravo voua ! CONCRET , SI DEOSEBIT DE UTIL !!!!!!!!!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Primul parc national din lume este Parcul Yelowstone. Este localizat in SUA si a fost infiintat in 1872.... Marele Zid Chinezesc nu este vizibil de pe luna, cu ochiul liber?...
Dictionar turistic
Croaziera - Calatorie turistica pe mare (ocean) cu vapoare dotate cu cele mai moderne spatii de cazare si care ofera servicii de inalta calitate. Itinerariul este stabilit de agentia de voiaj si este prevazut cu escale pentru vizitarea unor obiective.
7 recomandari