TurisMALL
powered by

28612

Ghid Albena
Viata de noapte

Albena

Turistii care nu au rabdare sa stea toata ziua la plaja se pot delecta cu una dintre diversele activitati: echitatie, yachting, windsurfing sau scufundari. Distractiile nocturne sunt nelipsite din statiunea Albena. Discotecile in aer liber sau teatrele de vara sunt pline in fiecare seara, insa totul cu o limita. In Albena, se respecta regulile privind muzica, astfel, noptile familiilor cu copii mici nu vor fi tulburate de cluburile statiunii.

Langa hotelul Flamingo se afla barul Bailando. Atmosfera este intima, placuta, iar in timp ce va delectati cu unul dintre numeroasele cocktail-uri, puteti admira cuplurile profesioniste care danseaza tango.

Albena are doar 3 cluburi de noapte: Uncle Jim se afla la parterul hotelului Dobrudza si este localul perfect pentru iubitorii de bere. Laguna este cel mai popular club si este situat pe plaja cu nisip auriu. Discoteca Tzar atrage clientii prin atmosfera incendiara si fetele frumoase.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Olarescu stefan Guest, 21.04.2011

Bravo voua ! CONCRET , SI DEOSEBIT DE UTIL !!!!!!!!!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pastele
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit ma..
Olanda  |  Italia  |  Austria  |  Romania  |  Germania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa?... Un italian consuma in medie circa 25 kg de paste pe an....
Dictionar turistic
Manastire - Institutie religioasa cuprinzand o biserica si mai multe chilii, unde traiesc, potrivit unor reguli de viata austere si izolati de lume, calugari sau calugarite; locas in care serviciul divin este oficiat de calugari/calugarite.
7 recomandari