TurisMALL
powered by

22063

Ghid Albena
Viata de noapte

Albena

Turistii care nu au rabdare sa stea toata ziua la plaja se pot delecta cu una dintre diversele activitati: echitatie, yachting, windsurfing sau scufundari. Distractiile nocturne sunt nelipsite din statiunea Albena. Discotecile in aer liber sau teatrele de vara sunt pline in fiecare seara, insa totul cu o limita. In Albena, se respecta regulile privind muzica, astfel, noptile familiilor cu copii mici nu vor fi tulburate de cluburile statiunii.

Langa hotelul Flamingo se afla barul Bailando. Atmosfera este intima, placuta, iar in timp ce va delectati cu unul dintre numeroasele cocktail-uri, puteti admira cuplurile profesioniste care danseaza tango.

Albena are doar 3 cluburi de noapte: Uncle Jim se afla la parterul hotelului Dobrudza si este localul perfect pentru iubitorii de bere. Laguna este cel mai popular club si este situat pe plaja cu nisip auriu. Discoteca Tzar atrage clientii prin atmosfera incendiara si fetele frumoase.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Olarescu stefan Guest, 21.04.2011

Bravo voua ! CONCRET , SI DEOSEBIT DE UTIL !!!!!!!!!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Malta  |  Franta  |  Italia  |  Belgia  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Primul institut speologic din lume a fost infiintat de marele explorator roman Emil Racovita. Emil Racovita este totodata si “parintele biospeologiei“, alaturi de René Jeannel.... Cel mai mare ochi este cel al caracatiţei? Diametrul ajunge la 40-50 cm?...
Dictionar turistic
Rent a car - Inchirierea unei masini, pe o perioada determinata, contra unei sume de bani stabilita dinainte.
7 recomandari