TurisMALL
powered by

22331

Ghid Albena
Viata de noapte

Albena

Turistii care nu au rabdare sa stea toata ziua la plaja se pot delecta cu una dintre diversele activitati: echitatie, yachting, windsurfing sau scufundari. Distractiile nocturne sunt nelipsite din statiunea Albena. Discotecile in aer liber sau teatrele de vara sunt pline in fiecare seara, insa totul cu o limita. In Albena, se respecta regulile privind muzica, astfel, noptile familiilor cu copii mici nu vor fi tulburate de cluburile statiunii.

Langa hotelul Flamingo se afla barul Bailando. Atmosfera este intima, placuta, iar in timp ce va delectati cu unul dintre numeroasele cocktail-uri, puteti admira cuplurile profesioniste care danseaza tango.

Albena are doar 3 cluburi de noapte: Uncle Jim se afla la parterul hotelului Dobrudza si este localul perfect pentru iubitorii de bere. Laguna este cel mai popular club si este situat pe plaja cu nisip auriu. Discoteca Tzar atrage clientii prin atmosfera incendiara si fetele frumoase.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Olarescu stefan Guest, 21.04.2011

Bravo voua ! CONCRET , SI DEOSEBIT DE UTIL !!!!!!!!!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Stiai ca?
Oamenii (asemenea animalelor, de altfel) folosesc substante organice complexe ca mijloc de comunicare, adevarate mesaje biochimice care le influenteaza comportamentul sexual si social. Acestia sunt fe... Cea mai mare rata a casatoriilor se inregistreaza in Statele Unite? De asemenea, SUA detine si recordul pentru cea mai mare rata a divorturilor....
Dictionar turistic
Hotel - Unitate de cazare, cu camere mobilate care se inchiriaza pe termen scurt turistilor.
7 recomandari