TurisMALL
powered by

99466

Ghid Brasov
Sfaturi utile

Brasov

Evitati particularii care va ofera cazare imediat ce ati iesit din gara, pentru ca nu sunt de incredere si riscati sa pierdeti rezervarea facuta la o unitate buna pentru conditii mult mai proaste.

De asemenea, cand coborati din tren, la iesire din Gara Brasov, cautati un taxi cu logoul firmei pentru a evita un cost exagerat al calatoriei.

De altfel, taxiurile sunt foarte utile daca doriti sa va deplasati in oras, pentru ca multimea de strazi cu sens unic v-ar putea ingreuna orientarea prin oras.

Desi nu este o imagine caracteristica ar fi bine totusi sa fiti atenti la hotii de buzunare care "vaneaza" turistii, asa ca mai bine evitati sa aveti la dumneavoastra sume mari de bani, iar daca doriti sa schimbati valuta, alegeti numai casele de schimb si pentru mai multa siguranta optati pentru cele bancare.

Brasovul este o destinatie pentru toate bugetele, aflata foarte aproape de Bucuresti, cu multiple posibilitati de petrecere a timpului liber.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 11   Partii de skiPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Franta  |  Belgia  |  Romania  |  Ungaria  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Burkina Faso se mai numeste si "Tara oamenilor onesti".... Thomas Edison si Nikola Tesla, desi au fost nominalizati ca potentiali laureati ai premiilor Nobel din anul 1915, niciunul dintre ei nu a fost laureat, in ciuda contributiilor stiintifice majore ale f...
Dictionar turistic
Pax - Prescurtare folosita de agentiile de turism insemnand numar de turisti sau persoane. Ex: 10 Euro/noapte/pax = 10 Euro/noapte/persoana.
7 recomandari