TurisMALL
powered by

91446

Ghid Brasov
Sfaturi utile

Brasov

Evitati particularii care va ofera cazare imediat ce ati iesit din gara, pentru ca nu sunt de incredere si riscati sa pierdeti rezervarea facuta la o unitate buna pentru conditii mult mai proaste.

De asemenea, cand coborati din tren, la iesire din Gara Brasov, cautati un taxi cu logoul firmei pentru a evita un cost exagerat al calatoriei.

De altfel, taxiurile sunt foarte utile daca doriti sa va deplasati in oras, pentru ca multimea de strazi cu sens unic v-ar putea ingreuna orientarea prin oras.

Desi nu este o imagine caracteristica ar fi bine totusi sa fiti atenti la hotii de buzunare care "vaneaza" turistii, asa ca mai bine evitati sa aveti la dumneavoastra sume mari de bani, iar daca doriti sa schimbati valuta, alegeti numai casele de schimb si pentru mai multa siguranta optati pentru cele bancare.

Brasovul este o destinatie pentru toate bugetele, aflata foarte aproape de Bucuresti, cu multiple posibilitati de petrecere a timpului liber.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 11   Partii de skiPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Grecia  |  Cehia  |  Germania  |  Austria  |  Italia  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador.... In vremurile de mult apuse, egiptenii venerau peste 1.000 de zei si zeite, iar cel mai important era Ra, zeul soarelui?...
Dictionar turistic
Talazoterapie - Marine cure - Tratarea unor boli prin actiunea marii sau a climatului marin.
7 recomandari