TurisMALL
powered by

100867

Ghid Brasov
Sfaturi utile

Brasov

Evitati particularii care va ofera cazare imediat ce ati iesit din gara, pentru ca nu sunt de incredere si riscati sa pierdeti rezervarea facuta la o unitate buna pentru conditii mult mai proaste.

De asemenea, cand coborati din tren, la iesire din Gara Brasov, cautati un taxi cu logoul firmei pentru a evita un cost exagerat al calatoriei.

De altfel, taxiurile sunt foarte utile daca doriti sa va deplasati in oras, pentru ca multimea de strazi cu sens unic v-ar putea ingreuna orientarea prin oras.

Desi nu este o imagine caracteristica ar fi bine totusi sa fiti atenti la hotii de buzunare care "vaneaza" turistii, asa ca mai bine evitati sa aveti la dumneavoastra sume mari de bani, iar daca doriti sa schimbati valuta, alegeti numai casele de schimb si pentru mai multa siguranta optati pentru cele bancare.

Brasovul este o destinatie pentru toate bugetele, aflata foarte aproape de Bucuresti, cu multiple posibilitati de petrecere a timpului liber.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 11   Partii de skiPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Parada si Festivalul Sfantului Patrick (St. Patrick' s Day)
Festivalul Sfantului Patrick reprezinta un eveniment desfasurat anual in martie, in centrul Londrei...
Stiai ca?
Irlanda este singura tara europeana in care nu exista serpi?... Dimitrie Leonida s-a născut în anul 1883 in Fălticeni. Familia sa a fost foarte numeroasa, cu 11 copii. Pasiunea pentru tehnica se pare ca a venit din familie. Dimitrie este fratele Elisei Leon...
Dictionar turistic
Concierge - Angajatul unui hotel care poate fi gasit la receptie si ofera turistilor informatii si intermediaza servicii ca: rezervari la restaurant, limuzine, recomandari cluburi de noapte, rezerva bilete la evenimente speciale. In hotelurile de lux, se asteapta ca un concierge sa indeplineasca cele mai ciudate cereri ale turistilor.
7 recomandari