TurisMALL
powered by

104996

Ghid Brasov
Transport intern

Brasov

In Brasov functioneaza 46 de linii de autobuz si troleibuz. Pana de curand exista si un tramvai, dar din cauza cheltuielilor pentru intretinerea infrastructurii si reclamatiilor facute de localnici privind poluarea fonica, a fost scos din uz. Brasovul reprezinta un important nod de cale ferata, concretizat in cele cinci gari din oras: Centrala, Bartolomeu, Stupini, Triaj si Darste.

Nu intamplator, transportul pe cablu este bine reprezentat. Exista un teleferic ce uneste poalele orasului de culmea Tampei si doua telecabine: Kanzel si Capra Neagra. Acestea ajung pana pe masivul Postavaru.

Tot in Poiana Brasov mai functioneaza o telegondola si 6 teleski-uri. In vederea municipalitatii se afla realizarea unei telegondole care va parcurge traseul Gara Centrala - Centrul Vechi - Pietrele lui Solomon - Poiana Brasov.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 11   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Cehia  |  Grecia  |  Malta  |  Italia  |  Romania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Africa de Sud este denumita si "Natiunea curcubeului".... Românilor le place să bea – România este a cincea ţară din punct de vedere al consumului de alcool din lume, după Belarus, Rusia, Republica Moldova şi Lituania. ...
Dictionar turistic
Cec de calatorie - Traveler`s check - Mijloc de plata, inscris cu o valoare fixa emis de o agentie de voiaj sau de o banca, care, de regula, ii garanteaza titularului inlocuirea in caz de pierdere sau furt.
7 recomandari