TurisMALL
powered by

91431

Ghid Brasov
Transport intern

Brasov

In Brasov functioneaza 46 de linii de autobuz si troleibuz. Pana de curand exista si un tramvai, dar din cauza cheltuielilor pentru intretinerea infrastructurii si reclamatiilor facute de localnici privind poluarea fonica, a fost scos din uz. Brasovul reprezinta un important nod de cale ferata, concretizat in cele cinci gari din oras: Centrala, Bartolomeu, Stupini, Triaj si Darste.

Nu intamplator, transportul pe cablu este bine reprezentat. Exista un teleferic ce uneste poalele orasului de culmea Tampei si doua telecabine: Kanzel si Capra Neagra. Acestea ajung pana pe masivul Postavaru.

Tot in Poiana Brasov mai functioneaza o telegondola si 6 teleski-uri. In vederea municipalitatii se afla realizarea unei telegondole care va parcurge traseul Gara Centrala - Centrul Vechi - Pietrele lui Solomon - Poiana Brasov.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 11   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Belgia  |  Spania  |  Malaysia  |  Romania  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
72% dintre cetatenii din Mali castiga mai putin de 1 dolar american pe zi?... In fiecare an, peste 20.000 persoane incearca sa escaladeze Kilimanjaro? Dintre acestia, 10 mor....
Dictionar turistic
tabara - Asezare temporara situata in aer liber, dotata cu mijloace sumare de cazare, destinata tinerilor (elevi, studenti, sportivi) aflati in vacanta sau la pregatire sportiva.
7 recomandari