TurisMALL
powered by

100851

Ghid Brasov
Viata de noapte

Brasov

Viata de noapte din orasul Brasov este bine reprezentata de cluburi pentru toate genurile. Daca sunteti o persoana mondena, atunci clubul Bamboo este cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Daca va simtiti bine in compania prietenilor la karaoke, alegeti Blue Night Karaoke. Impreuna cu cei dragi va veti simti bine si la Voodoo Lounge, Sir Arthur Club sau El Nino. Pentru o seara pe ritmuri de dans mergeti la City Club.

Ritmuri fresh, artisti celebri, combinate cu show-uri spectaculoase de bar, fac atmosfera perfecta pentru o seara de club la Fashion Club. Daca preferi bowling, biliard, darts in compania unei muzici bune atunci Tequila Bowling este destinatia ta.

Capra Neagra, amplasata ideal in centrul statiunii de schi Poiana Brasov (1030m altitudine) este un restaurant care va ofera cele mai bune delicatese, intr-o atmosfera eleganta si cu o servire ireprosabila. Iar discoteca de aici te va tine treaz pana dimineata cand te vei putea drege cu o delicioasa ciorba de burta, inainte de a te retrage spre asternut.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 11   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului in Grecia
Adormirea Maicii Domnului reprezinta in calendarul ortodox a doua mare sarbatoare dupa Paste. In..
Stiai ca?
Cea mai inalta cascada din Europa este Ormeli din Norvegia.... Algeria este cea mai mare tara din Africa, cu o suprafata de 2.381.741 km2....
Dictionar turistic
tranzit - Trecerea fara oprire sau cu scurte opriri, printr-o tara sau printr-un oras.
7 recomandari