TurisMALL
powered by

27910

Ghid Cluj Napoca
Sfaturi utile

Cluj Napoca

Probabil ca in Cluj veti descoperi cel mai bine „adevaratul ardelean” si veti intelege de ce in aceasta parte a Romaniei timpul curge altfel. Clujenii nu se grabesc, savureaza fiecare moment si cu greu pot fi scosi din calmul lor.

Tocmai din acest motiv nu trebuie sa va suparati daca la ghiseul de la muzeu veti primi mai greu restul dupa ce ati achitat biletul sau daca la supermaket, angajatul de la caserie se va misca prea incet.

In schimb, localnicii sunt foarte primitori si amabili si dornici sa va prezinte principalele obiective turistice. De asemenea, puteti apela la serviciile unui taximetrist, daca partea financiara nu reprezinta o problema pentru dumneavoastra.

Pe de alta parte, evitati taxiurile aflate strategic in fata aeroportului sau in fata garii si cele care nu sunt inscriptionate cu logo-ul firmei de care apartin, fiind numite doar „Taxi”. Riscati sa fiti suprataxati.

Clujul ramane un oras interesant, plin de atractii turistice si de oameni politicosi si poate mai optimisti decat cei prezenti in Capitala. Ca o curiozitate, trebuie sa stiti ca datorita Clujului, care a organizat in 1994 si in 2000 Olimpiada Central-Europeana de Informatica, Romania a fost consemnata ca prima tara care a gazduit aceasta competitie.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Austria  |  Franta  |  Cehia  |  Germania  |  Italia  |  Spania  | 
Stiai ca?
72% dintre cetatenii din Mali castiga mai putin de 1 dolar american pe zi?... Din 1901 si pana in prezent, sunt unii ani in care nu au mai fost decernate premiile Nobel (in total 50 de premii). Majoritatea premiilor anulate au fost in timpul celor doua razboaie mondiale....
Dictionar turistic
Hotel - Unitate de cazare, cu camere mobilate care se inchiriaza pe termen scurt turistilor.
7 recomandari