TurisMALL
powered by

27909

Ghid Cluj Napoca
Unde sa te cazezi

Cluj Napoca

Printre hotelurile din Cluj preferate in special de oamenii de afaceri, se numara Complexul Hotelier Premier, Belvedere si Opal, toate clasificate la patru stele. O noapte de cazare costa minim 80 de euro.

Complexul Hotelier Premier are 50 de camere si apartamente cu un design clasic, decoratiuni si piese de mobilier elegante, special pentru a veni in intampinarea celor mai exigenti oaspeti.

Pe langa camerele confortabile, Hotelul Belvedere dispune si de trei restaurante si doua sali de conferinte, dotate cu retroproiector, videoproiector, sonorizare, flip-chart si televizor.

Hotelul Opal pune la dispozitia oaspetilor sai 33 de camere foarte confortabile, spatioase si amenajate intr-un stil modern.

Unitati de cazare excelente pentru familii sunt hotelurile Alexis, Seven si Hotel Mora, la preturi care incep cu 60 de euro pentru o noapte de cazare.

Cele 30 de camere ale Hotelului Seven au mobilier in stil italian, echipament de ultima generatie iar musafirii se pot relaxa la cina savurand mancaruri traditionale romanesti in restaurantul de la parter.

Hotelul Alexis se afla la 100 de metri de Teatrul National Lucian Blaga si are 26 de camere, dotate cu aer conditionat, mini-frigider si WI-FI gratuit.

Hotelul Mora, localizat la doar 300 de metri de Gradina Botanica si la 10 minute de mers pe jos de centru ofera turistilor camere cu aer conditionat si izolate fonic.
Cei care au un buget limitat pentru cazare in Cluj trebuie sa aiba in vedere oferta pensiunilor Mioval, Mures si Popan, tinand cont de faptul ca tariful pentru o camera dubla, pe noapte, incepe de la 60 de lei.

*Preturile sunt valabile la data postarii. Va rugam sa verificati personal valabilitatea acestora.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Germania  |  Italia  |  Belgia  |  Spania  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Andorra este cunoscuta si sub denumirea de "Principatul vailor Andorei", "Tara tufelor"... Elvetia este o tara aflata integral in muntii Alpi. Localizarea ei geografica i-a dat denumirea si de tara alpina....
Dictionar turistic
Cec de calatorie - Traveler`s check - Mijloc de plata, inscris cu o valoare fixa emis de o agentie de voiaj sau de o banca, care, de regula, ii garanteaza titularului inlocuirea in caz de pierdere sau furt.
7 recomandari