TurisMALL
powered by

71780

Ghid Milano
Viata de noapte

Milano

Milano nu este doar capitala modei din Italia sau un oras de afaceri, ci si locul in care viata de noapte este vibranta, cosmoplita si mereu surprinzatoare. Principalele zone in care se afla cele mai multe cluburi, baruri si restaurante sunt in apropiere de galeria Brera, Corso Como si cartierul Navigli. Aici veti descoperi baruri unde au loc spectacole cu muzica live, in special jazz.

Unele baruri si cafenele isi deschid portile la ora 18.00, cand incepe happy hour cu aperitive. Preturile unei bauturi alcoolice incep de la 7 euro si pot creste, in functie de cat de pretentios este clubul.

Cele mai renumite cluburi sunt: Rolling Stones (muzica live), Hollywood (club frecventat de actori, modele, designeri si fotbalisti), Alcatraz (restaurant, pub, sala de concerte si discoteca), Plastic (unul dintre cele mai renumite cluburi din Milano), Tocqueville (decorul aminteste de anii '70, VIP-urile numarandu-se printre clientii fideli), Nausicaa (muzica latino, hip hop si dance), Old Fashion (ringul de dans in aer liber devine neincapator in lunile de vara), Nuova Idea International Disco (club dedicat comunitatii gay), Blue Note (club de jazz).

Baruri si puburi care atrag mii de turisti si localnici sunt: Old Fox Pub (pub englezesc), Musical Box, Cambridge (pub englezesc), Frog Cafe (cocktail-uri foarte bune), El Beverin (bar frecventat de actori), Mas (bar spaniol), Birrificio Lambrate (bar italienesc), Diana Bar (terasa din gradina este o oaza de liniste in lunile de vara), Il Foyer (un bar de lux in incinta hotelului Four Seasons),

In Capitala Modei nu puteau sa lipseasca cluburile designerilor: Gold este creatia designerilor Dolce&Gabbana si ofera clientilor restaurant, cafenea si cocktail bar. Just Cavalli Café este clubul designerului Roberto Cavalli si promite sa ofere clientilor o experienta memorabila.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
dorulromaniei Guest, 09.12.2013

fruuummmmoooooosssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Cehia  |  Franta  |  Germania  |  Belgia  |  Malta  |  Spania  | 
Stiai ca?
…in tarile din Asia, ceaiul reprezinta insasi arta de a trai? In timpul Chinei imperiale, ceaiul era considerat indispensabil oricarei ceremonii. In timpul celei de casatorie, de exemplu, ceaiul sim... Francezii au inventat parfumul pentru a acoperi mirosurile mai putin placute?...
Dictionar turistic
Han - Unitate de cazare traditionala cu dotari modeste, restaurant si un numar restrans de locuri de cazare. Hanul este pozitionat in afara oraselor, la incrusisarile drumurilor sau in apropierea centrelor urbane si se bucura de o pozitie pitoreasca.
7 recomandari