TurisMALL
powered by

92592

Ghid Paris
Sfaturi utile

Paris

In metrou si in autobuz nu uitati sa compostati biletul si sa il aveti la dvs. pe parcursul calatoriei, pentru a evita o amenda usturatoare.

Cand va aflati in cautarea unui restaurant, evitati pe cat posibil localurile unde este afisat „meniu turistic”. Acesta ar putea fi bun la gust, dar va fi costisitor, intrucat nu reprezinta nimic altceva decat o metoda a patronilor de a profita de turisti, pe principiul „chiar daca nu se vor mai intoarce aici, o singura data este suficient pentru a-i pacali”.

Cand achitati o nota de plata, verificati daca serviciul ospatarului a fost inclus. De cele mai multe ori, acesta este trecut pe nota de plata si este de maxim 15% din valoarea consumatiei.Daca preferati sa economisiti bani, luati gustarea la pachet. In acest caz, nu va mai trebui sa dati bacsis.

Toate obiectivele turistice majore au un mare inconvenient: statul la coada. Incercati sa ajungeti mai devreme, cu cel putin 15 minute inainte de ora oficiala de deschidere. In schimb, dupa-amiaza cozile sunt considerabil mai mici.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
gushpi Guest, 23.05.2012

ati citit ce scrieti? 1.cum naiba sa cobori la belgrad, ca apoi sa urci la budapesta??? 2.deci sofia e in drumul meu spre franta? multumesc pt info - n-am stiut... :P

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Stiai ca?
Albania este cunoscuta si sub numele de "Tara vulturilor".... Vulcanul care a facut cele mai multe victime este Tambora din Indonezia: Eruptia vulcanului Tambora din anul 1815 a ridicat o coloana de cenusa de 44 km inaltime. 10 000 oameni au murit din cauza erup...
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari