Last minute
Early Booking
Sejur
Cazare
Circuite
Croaziere
Agentii de turism
Bilete avion
Excursii de o zi
99169
Ghid Paris
Unde sa mananci
Paris
Rafinamentul bucatariei pariziene nu mai este un secret pentru nimeni. Uneori controversata, alteori criticata, gastronomia franceza primeste insa de cele mai multe ori laude. Odata ajunsi in Paris, oferta restaurantelor pare coplesitoare, dar exista un numar de localuri pe care trebuie sa le vizitati.
Probabil unul dintre cele mai recomandate de elita pariziana, restaurantul din incinta hotelului Plaza Athenee isi uimeste musafirii cu specialitati precum languste cu caviar.
Un alt local frecventat de lumea mondena a Parisului este Guy Savoy, care serveste preparate cu gusturi complexe, cum ar fi, de pilda, anghinarele, biban la gratar cu sos condimentat dulce sau supa de trufe.
Pentru o adevarata mostra de maiestrie frantuzeasca, mergeti la Tour d’Argent, renumit pentru rata cu portocale si pentru faptul ca sosul acestui preparat este gatit chiar in fata clientilor.
La Au C’Amelot va veti bucura de atmosfera calda si de cinci feluri principale de bucate, in timp ce la Chartier va veti putea delecta cu mancaruri simple, precum fripturi picante sau pui cu tarhon.
Braseria Bofinger este cea mai veche din Paris si propune oaspetilor sai un meniu format din mancaruri traditionale, cu stridii si friptura picanta.
Probabil unul dintre cele mai recomandate de elita pariziana, restaurantul din incinta hotelului Plaza Athenee isi uimeste musafirii cu specialitati precum languste cu caviar.
Un alt local frecventat de lumea mondena a Parisului este Guy Savoy, care serveste preparate cu gusturi complexe, cum ar fi, de pilda, anghinarele, biban la gratar cu sos condimentat dulce sau supa de trufe.
Pentru o adevarata mostra de maiestrie frantuzeasca, mergeti la Tour d’Argent, renumit pentru rata cu portocale si pentru faptul ca sosul acestui preparat este gatit chiar in fata clientilor.
La Au C’Amelot va veti bucura de atmosfera calda si de cinci feluri principale de bucate, in timp ce la Chartier va veti putea delecta cu mancaruri simple, precum fripturi picante sau pui cu tarhon.
Braseria Bofinger este cea mai veche din Paris si propune oaspetilor sai un meniu format din mancaruri traditionale, cu stridii si friptura picanta.

![]() |
Pagina 4 din 10 |
Obiective turistice![]() |
Iti place acest ghid? Trimite-l si prietenilor tai.
Recomanda prin :
Ghiduri
turistice
Evenimente
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Stiai ca?
Uneori dezvoltarea aptitudinilor (insusiri psihice deosebite) se manifesta inca din copilarie. In lucrarile privind biografiile marilor genii ale omenirii se vorbeste adesea despre manifestarile preco...
Legenda zeului Osiris, care invie dupa moarte, este asemanatoare cu cea a lui Iisus Hristos? Osiris a trait cu 5.000 de ani inaintea lui Iisus....
Dictionar
turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
ati citit ce scrieti? 1.cum naiba sa cobori la belgrad, ca apoi sa urci la budapesta??? 2.deci sofia e in drumul meu spre franta? multumesc pt info - n-am stiut... :P