Last minute
Early Booking
Sejur
Cazare
Circuite
Croaziere
Agentii de turism
Bilete avion
Excursii de o zi
99682
Ghid Paris
Unde sa mananci
Paris
Rafinamentul bucatariei pariziene nu mai este un secret pentru nimeni. Uneori controversata, alteori criticata, gastronomia franceza primeste insa de cele mai multe ori laude. Odata ajunsi in Paris, oferta restaurantelor pare coplesitoare, dar exista un numar de localuri pe care trebuie sa le vizitati.
Probabil unul dintre cele mai recomandate de elita pariziana, restaurantul din incinta hotelului Plaza Athenee isi uimeste musafirii cu specialitati precum languste cu caviar.
Un alt local frecventat de lumea mondena a Parisului este Guy Savoy, care serveste preparate cu gusturi complexe, cum ar fi, de pilda, anghinarele, biban la gratar cu sos condimentat dulce sau supa de trufe.
Pentru o adevarata mostra de maiestrie frantuzeasca, mergeti la Tour d’Argent, renumit pentru rata cu portocale si pentru faptul ca sosul acestui preparat este gatit chiar in fata clientilor.
La Au C’Amelot va veti bucura de atmosfera calda si de cinci feluri principale de bucate, in timp ce la Chartier va veti putea delecta cu mancaruri simple, precum fripturi picante sau pui cu tarhon.
Braseria Bofinger este cea mai veche din Paris si propune oaspetilor sai un meniu format din mancaruri traditionale, cu stridii si friptura picanta.
Probabil unul dintre cele mai recomandate de elita pariziana, restaurantul din incinta hotelului Plaza Athenee isi uimeste musafirii cu specialitati precum languste cu caviar.
Un alt local frecventat de lumea mondena a Parisului este Guy Savoy, care serveste preparate cu gusturi complexe, cum ar fi, de pilda, anghinarele, biban la gratar cu sos condimentat dulce sau supa de trufe.
Pentru o adevarata mostra de maiestrie frantuzeasca, mergeti la Tour d’Argent, renumit pentru rata cu portocale si pentru faptul ca sosul acestui preparat este gatit chiar in fata clientilor.
La Au C’Amelot va veti bucura de atmosfera calda si de cinci feluri principale de bucate, in timp ce la Chartier va veti putea delecta cu mancaruri simple, precum fripturi picante sau pui cu tarhon.
Braseria Bofinger este cea mai veche din Paris si propune oaspetilor sai un meniu format din mancaruri traditionale, cu stridii si friptura picanta.

![]() |
Pagina 4 din 10 |
Obiective turistice![]() |
Iti place acest ghid? Trimite-l si prietenilor tai.
Recomanda prin :
Ghiduri
turistice
Evenimente
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Stiai ca?
Yo-yo este a doua cea mai veche jucarie din lume (cea mai veche este papusa) si a fost inventat in urma cu 3.000 de ani, in Grecia Antica?...
Thomas Edison si Nikola Tesla, desi au fost nominalizati ca potentiali laureati ai premiilor Nobel din anul 1915, niciunul dintre ei nu a fost laureat, in ciuda contributiilor stiintifice majore ale f...
Dictionar
turistic
Sejur - Vacanta, concediu pe care cineva il petrece (cu concursul unei organizatii turistice) intr-o statiune, pe un itinerar turistic etc.
ati citit ce scrieti? 1.cum naiba sa cobori la belgrad, ca apoi sa urci la budapesta??? 2.deci sofia e in drumul meu spre franta? multumesc pt info - n-am stiut... :P