TurisMALL
powered by

27938

Ghid Singapore
Shopping

Singapore

Se spune ca in Singapore, shopping-ul este sport national. Cu zeci de centre comerciale, buticuri si magazine exclusiviste, o partida de shopping in Singapore este fascinanta. Desi este o destinatie internationala renumita pentru shopping, in Singapore nu veti gasi nimic fabricat local. Toate marfurile provin din Malaezia, Thailanda sau China. Little India si Arab Street sunt cele mai bune locuri de unde puteti cumpara saluri si esarfe din materiale fine, in culori ametitoare.

Fanii gadget-urilor vor descoperi ca Singapore este raiul celor mai noi aparitii din domeniu. Insa, documentati-va bine inainte de a cumpara vreun aparat electronic deoarece unii vanzatori, in special cei care vand la negru, ofera falsuri la pret de original. In luna iulie are loc Grand Singapore Sale, perioada in care toate magazinele au reduceri, iar preturile sunt foarte mici. In fiecare sambata, magazinele sunt deschise pana la 11 seara.

Cele mai frumoase suveniruri le gasiti in Chinatown. De asemenea, aici gasiti si numeroase produse si articole vestimentare din Malaezia si India.

Orchard Road este principala strada de shopping din Singapore, unde magazinele si buticurile abunda de haine exclusiviste, mobila si cosmetice. Turistii cu dare de mana isi pot incepe promenada pe Orchard Road cu centrul comercial Tanglin, unde sunt numeroase magazine cu antichitati, suveniruri, costume elegante, covoare persane si pakistaneze. In continuare se afla Palais Renaissance, un butic exclusivist unde sunt expuse cele mai cunoscute branduri internationale.

Fanii mall-urilor vor avea parte de o surpriza placuta, intrucat in Singapore exista zeci de centre comerciale. Cele mai importante sunt: Centrepoint (cel mai mare si popular mall din Singapore), Delfi Orchard (magazine de lux, accesorii si vesela din cristal Waterford), Far East Plaza, Far East Shopping Plaza, Heeren (cel mai mare magazin de muzica din Asia de sud, magazine vintage, accesorii unice, jucarii), International Building, Liat Towers, Lucky Plaza, Midpoint Orchard (magazine outlet), Ngee Ann City etc.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
STRIAN DORINA Guest, 07.06.2015

super

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Malta  |  Belgia  |  Austria  |  Romania  |  Germania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Sri Lanka este tara cu cea mai mica rata a divorturilor din intreaga lume? Intamplator sau nu, aceeasi tara are si cea mai ridicata rata, la nivel mondial, a sinuciderilor in randul femeilor.... Pizza este unul dintre putinele cuvinte care este inteles in toata lumea? Pizza a fost inventata la Napoli?...
Dictionar turistic
Feribot - Nava care asigura continuitatea traficului de la un port la altul sau intre malurile unui fluviu. Pot exista bacuri care sa asigure, in acelasi timp, serviciile feroviar si rutier.
7 recomandari