TurisMALL
powered by

27624

Ghid Singapore
Viata de noapte

Singapore

Viata de noapte din Singapore este ofertanta, palpitanta si niciodata plictisitoare. Intr-un oras care pare sa nu doarma, Singapore are cate ceva pentru toata lumea: de la show-uri culturale, dansuri traditionale, cluburi de noapte pana la baruri cu muzica live. O noapte in Singapore nu ar fi completa fara o vizita la Long Bar din incinta hotelului Raffles, unde se serveste faimosul cocktail Singapore Sling, bautura care a fost inventata undeva prin 1910 - 1915. Din cauza taxelor pe viciu, bauturile alcoolice sunt destul de scumpe, mai ales in cluburi si pornesc de la 15 - 25 $.

Singapore este un oras sigur noaptea, chiar si pentru femeile singure. Multe cluburi sunt deschise pana dimineata, iar in timpul saptamanii pana pe la 02.00 - 03.00. Taxiurile se pot lua chiar din fata cluburilor, iar taxele sunt mai mari decat in timpul zilei. Nu va sfiiti sa negociati tariful inainte de a va urca in masina.

Pentru inceput, puteti opta pentru spectacolele Broadway sau indreptati-va spre Boat Quay unde se afla o mare varietate de baruri, karaoke, cluburi, discoteci sau lounge-uri elegante. Muhammad Sultan Road este o alta zone cheie pentru viata de noapte unde se afla cluburi de noapte si baruri, iar in complexul Zouk sunt cluburi pentru comunitatea gay. Din aceasta zona va recomandam: Wong San's, Madam Wong's, Sugar si Siam Supperclub.

Clarke Quay este un alt loc unde fanii muzicii house se vor simti foarte bine. Aici se gasesc cele mai noi cluburi, unde DJ renumiti mixeaza muzica pentru clubberii inraiti. Sentosa este o zona renumita pentru barurile de pe plaja, iar Central Business District are cateva cluburi chic.

Cel mai renumit club de noapte din Singapore este Zouk. Construit pe mai multe etaje, clubul gazduieste seri extraordinare, unde artisti internationali si DJ renumiti fac show-uri memorabile.

Alte cluburi de noapte populare printre tinerii din Singapore si turisti sunt: Insomnia, Home Club, Shanghai Dolly, St James Power Station, Pump Room (lounge, restaurant, club de noapte), REBEL_2e, Rupee Room (muzica indiana), Zirca.

Pentru muzica live, indreptati-va spre Crazy Elephant (rock'n'roll si blues), Hacienda, Timbre & The Substation (cel mai popular bar cu muzica live din Singapore), Wala Wala Café Bar, Acid Bar, Firefly, LUNAR Asian Fusion Bar.

Cele mai elegante baruri din Singapore se gasesc in Civic District: Balaclava, Harry's (cartierul Chijmes), Supperclub, Bamboo Bar, Bar CoCoon, Clinic, Opiume.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
STRIAN DORINA Guest, 07.06.2015

super

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Ungaria  |  Austria  |  Cehia  |  Grecia  |  Germania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Liliecii intotdeauna vor zbura catre stanga cand vor iesi dintr-o pestera?... Einstein nu a putut vorbi fluent pana la varsta de 9 ani. Parintii lui credeau ca ar putea fi retardat....
Dictionar turistic
Agroturism - Forma de turism practicata in mediul rural prin care se asigura turistilor servicii de cazare, masa si agrement si se contribuie la ridicarea nivelului de trai al populatiei rurale.
7 recomandari