TurisMALL
powered by

95696

Ghid Insula Zakynthos
Transport intern

Insula Zakynthos

Dionysos Solomos este aeroportul din Zakynthos si se afla in partea de sud a insulei, la 1 km de Laganas si 6 km de Zante. Zborurile de noapte sunt interzite pe aeroportul din Zakynthos pentru a nu deranja broastele testoase Caretta Caretta, care isi depun ouale pe plajele din insula. Toate agentiile de turism care vand pachete de vacanta spre Zakynthos asigura trasferul de la aeroport la hotel.

Cea mai ieftina modalitate de a calatori in statiunile din Zakynthos este cu ajutorul autobuzului. Acestea fac legatura intre statiunile principale, plajele cele mai populare si capitala insulei, Zante.

In Zante se afla portul Killini, de unde pleaca feriboturile spre partea de continent a Greciei.

Cea mai rapida si confortabila cale de a explora insula este cu ATV, masina inchiriata sau scuter. Preturile se pot negocia, in functie de numarul de zile.

Taxiurile sunt raspandite prin toate statiunile din Zakynthos, insa unii soferi nu pun aparatul de taxat sau au tarife mai mari. Atentie sporita!
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
BOGATU ADRIAN Guest, 14.01.2013

Calypso is indeed a very good restaurant, food and service are the best calitate.Chef Kostas is the best. greetings from Romania. Calipso is the best!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Cehia  |  Spania  |  Italia  |  Belgia  |  Turcia  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
Aproape jumatate din suprafata statului Ecuador este considerata rezervatie naturala?... Celulele moarte ale pielii constituie aproape 60% din praful pe care il stergem de pe mobile?...
Dictionar turistic
Check-in - Procesul inregistrarii oaspetilor la sosirea in hoteluri sau alte structuri de cazare, in mod obisnuit prin semnarea in registru sau introducerea datelor intr-un sistem computerizat. Intervalul orar de primire al camerei incepe, de obicei, cu ora 12 sau 14.
7 recomandari