TurisMALL
powered by

84760

Ghid Insula Zakynthos
Transport intern

Insula Zakynthos

Dionysos Solomos este aeroportul din Zakynthos si se afla in partea de sud a insulei, la 1 km de Laganas si 6 km de Zante. Zborurile de noapte sunt interzite pe aeroportul din Zakynthos pentru a nu deranja broastele testoase Caretta Caretta, care isi depun ouale pe plajele din insula. Toate agentiile de turism care vand pachete de vacanta spre Zakynthos asigura trasferul de la aeroport la hotel.

Cea mai ieftina modalitate de a calatori in statiunile din Zakynthos este cu ajutorul autobuzului. Acestea fac legatura intre statiunile principale, plajele cele mai populare si capitala insulei, Zante.

In Zante se afla portul Killini, de unde pleaca feriboturile spre partea de continent a Greciei.

Cea mai rapida si confortabila cale de a explora insula este cu ATV, masina inchiriata sau scuter. Preturile se pot negocia, in functie de numarul de zile.

Taxiurile sunt raspandite prin toate statiunile din Zakynthos, insa unii soferi nu pun aparatul de taxat sau au tarife mai mari. Atentie sporita!
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
BOGATU ADRIAN Guest, 14.01.2013

Calypso is indeed a very good restaurant, food and service are the best calitate.Chef Kostas is the best. greetings from Romania. Calipso is the best!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Spania  |  Belgia  |  Romania  |  Malta  |  Franta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Scolopendrele pot avea intre 30 si 300 de picioare in functie de specie.... In Egipt, pisica, animalul sacru al zeitei Basted, era folosita pentru indepartarea serpilor?...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari