TurisMALL
powered by

91824

Ghid Insula Zakynthos
Sfaturi utile

Insula Zakynthos

Pentru a evita aglomeratia de la Navagio, va recomandam sa vizitati golful pe cont propriu. Mergeti in portul din apropiere si de acolo optati pentru vasele de dimensiuni reduse care va vor duce la Navagio si Blue Caves.

Capitala insulei Zakynthos este Zakynthos (Zante).

Cand vizitati o biserica sau o manastire nu aveti voie sa purtati pantaloni scurti, costum de baie sau maiouri, palarii. De asemenea, este interzis sa faceti fotografii.

Apa de la robinet nu este buna de baut, de aceea este recomandat sa cumparati apa imbuteliata de la super market.

Nai inseamna da in limba greceasca, iar ohi inseamna nu; anikto inseamna deschis, kleisto – inchis.

Signomi – imi cer scuze; efharisto – multumesc; kalimera – buna dimineata; kalispera – buna ziua; kalinihxta – buna seara.

Greaca este limba nationala, dar limba engleza este foarte raspandita.

Pentru a va bucura de insulitele din Zakynthos, inchiriati o salupa. Pretul nu este foarte mare, iar daca sunteti 4 sau 6 persoane, vine aproximativ 20 euro de persoana. Stancile abrupte, apa azurie si plajele pustii va vor convinge ca merita investitia.

Zakynthos are numeroase plaje si golfuri care abia asteapta sa fie descoperite. Cumparati o harta si explorati insula pe cont propriu. Veti ramane uimit de frumusetea insulei.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
BOGATU ADRIAN Guest, 14.01.2013

Calypso is indeed a very good restaurant, food and service are the best calitate.Chef Kostas is the best. greetings from Romania. Calipso is the best!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Anul Nou Chinezesc (Chinese New Year)
Anul Nou Chinezesc este un eveniment plin de culoare, sarbatorit anual, la sfarsitul lui ianuarie ..
Spania  |  Romania  |  Cehia  |  Irlanda  |  Turcia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Zilnic, in toata lumea, se trimit peste 35 de miliarde de emailuri?... In Rusia, fluieratul in interior este considerat a aduce ghinion (saracie)....
Dictionar turistic
Cazare si mic dejun - Tarif hotelier care include contravaloarea cazarii si micului dejun. Daca micul dejun este de tip continental, formula este cunoscuta sub denumirea "continental plan".
7 recomandari