TurisMALL
powered by

84795

Ghid Insula Zakynthos
Viata de noapte

Insula Zakynthos

Zakynthos are o viata de noapte palpitanta, care nu te lasa sa ajungi in camera decat la rasaritul soarelui. Cele mai tari petreceri au loc in statiunea Laganas. Strada principala a statiunii are 2 km lungime si este plina de cluburi si terase cu muzica buna si bauturi la preturi mici. Statiunea este populata de tineri britanici, care se distreaza pana la epuizare. Cele mai bune cluburi de noapte din Laganas sunt: Q bar (lounge elegant, cu muzica buna), Ghetto (in centrul statiunii), Rescue (unul dintre cele mai populare cluburi din Laganas), Cocktails and Dreams (peste 50 de sortimente de cocktail-uri), Medousa, Zero's si Plus.

Alte cluburi bune din Zakynthos sunt: Mo (in aer liber, decor modern, cu canapele albe, Argassi), Barrage (Argassi), Buca (Alykes), Legends si Red Lion (Argassi), Two Brothers (Tsilivi).

  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
BOGATU ADRIAN Guest, 14.01.2013

Calypso is indeed a very good restaurant, food and service are the best calitate.Chef Kostas is the best. greetings from Romania. Calipso is the best!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Austria  |  Cehia  |  Belgia  |  Franta  |  Italia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Cornul Narvalului este din fildes si poate atinge lungimea de 3 metri.... Tehnologia fabricarii berii in evul mediu era cunoscuta de catre toate popoarele europene. Berea din acele vremuri nu era nici pe departe asemanatoare celei contemporane deoarece in acea perioada nu s...
Dictionar turistic
Cursa in gol - Avion sau alt vehicul care calatoreste fara pasageri sau marfa; angajat al unei companiei aviatice, maritime care calatoreste gratis.
7 recomandari