TurisMALL
powered by

95650

Ghid Insula Zakynthos
Viata de noapte

Insula Zakynthos

Zakynthos are o viata de noapte palpitanta, care nu te lasa sa ajungi in camera decat la rasaritul soarelui. Cele mai tari petreceri au loc in statiunea Laganas. Strada principala a statiunii are 2 km lungime si este plina de cluburi si terase cu muzica buna si bauturi la preturi mici. Statiunea este populata de tineri britanici, care se distreaza pana la epuizare. Cele mai bune cluburi de noapte din Laganas sunt: Q bar (lounge elegant, cu muzica buna), Ghetto (in centrul statiunii), Rescue (unul dintre cele mai populare cluburi din Laganas), Cocktails and Dreams (peste 50 de sortimente de cocktail-uri), Medousa, Zero's si Plus.

Alte cluburi bune din Zakynthos sunt: Mo (in aer liber, decor modern, cu canapele albe, Argassi), Barrage (Argassi), Buca (Alykes), Legends si Red Lion (Argassi), Two Brothers (Tsilivi).

  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
BOGATU ADRIAN Guest, 14.01.2013

Calypso is indeed a very good restaurant, food and service are the best calitate.Chef Kostas is the best. greetings from Romania. Calipso is the best!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Malta  |  Cehia  |  Spania  |  Germania  |  Olanda  |  Franta  | 
Stiai ca?
Suprafata Oceanelor este: Pacific (169 479 000 km2) Atlantic (91 526 400 km2) Indian (74 694 800 km2) Arctic (13 960 100 km2) Procentul din suprafata acoperita cu apa a Pamantului este: Pa... India este cea mai mare tara din Asia de Sud, avand o suprafata de 3.287.263 km2, ceea ce reprezinta 2,3% din uscat....
Dictionar turistic
Drumetie - Calatorie pe jos a unui turist, de la un obiectiv la altul, in diverse scopuri: de relaxare, de cunoastere, de intretinere a formei fizice etc, de regula pe un traseu marcat.
7 recomandari