TurisMALL
powered by

91825

Ghid Insula Zakynthos
Viata de noapte

Insula Zakynthos

Zakynthos are o viata de noapte palpitanta, care nu te lasa sa ajungi in camera decat la rasaritul soarelui. Cele mai tari petreceri au loc in statiunea Laganas. Strada principala a statiunii are 2 km lungime si este plina de cluburi si terase cu muzica buna si bauturi la preturi mici. Statiunea este populata de tineri britanici, care se distreaza pana la epuizare. Cele mai bune cluburi de noapte din Laganas sunt: Q bar (lounge elegant, cu muzica buna), Ghetto (in centrul statiunii), Rescue (unul dintre cele mai populare cluburi din Laganas), Cocktails and Dreams (peste 50 de sortimente de cocktail-uri), Medousa, Zero's si Plus.

Alte cluburi bune din Zakynthos sunt: Mo (in aer liber, decor modern, cu canapele albe, Argassi), Barrage (Argassi), Buca (Alykes), Legends si Red Lion (Argassi), Two Brothers (Tsilivi).

  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
BOGATU ADRIAN Guest, 14.01.2013

Calypso is indeed a very good restaurant, food and service are the best calitate.Chef Kostas is the best. greetings from Romania. Calipso is the best!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de Film de la Istanbul
Festivalul International de Film din Istanbul este primul festival de film din Turcia, organizat de ..
Stiai ca?
India este cea mai mare tara din Asia de Sud, avand o suprafata de 3.287.263 km2, ceea ce reprezinta 2,3% din uscat.... O mare parte a localnicilor din Luxembourg vorbesc atat luxemburgheza, cat și germana și franceza....
Dictionar turistic
Festival - Ansamblu de manifestari artistice sau de spectacole, de inalta tinuta, organizat in acelasi loc sau in aceeasi regiune, intr-o anumita perioada.
7 recomandari