TurisMALL
powered by

85678

Ghid Insula Zakynthos
Viata de noapte

Insula Zakynthos

Zakynthos are o viata de noapte palpitanta, care nu te lasa sa ajungi in camera decat la rasaritul soarelui. Cele mai tari petreceri au loc in statiunea Laganas. Strada principala a statiunii are 2 km lungime si este plina de cluburi si terase cu muzica buna si bauturi la preturi mici. Statiunea este populata de tineri britanici, care se distreaza pana la epuizare. Cele mai bune cluburi de noapte din Laganas sunt: Q bar (lounge elegant, cu muzica buna), Ghetto (in centrul statiunii), Rescue (unul dintre cele mai populare cluburi din Laganas), Cocktails and Dreams (peste 50 de sortimente de cocktail-uri), Medousa, Zero's si Plus.

Alte cluburi bune din Zakynthos sunt: Mo (in aer liber, decor modern, cu canapele albe, Argassi), Barrage (Argassi), Buca (Alykes), Legends si Red Lion (Argassi), Two Brothers (Tsilivi).

  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
BOGATU ADRIAN Guest, 14.01.2013

Calypso is indeed a very good restaurant, food and service are the best calitate.Chef Kostas is the best. greetings from Romania. Calipso is the best!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Turismul online ajuta la cresterea pietei de turism din Romania
Piata de turism online din Romania a explodat in ultima vreme, agentiile de turism incepand sa explo..
Olanda  |  Romania  |  Cehia  |  Italia  |  Malta  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
Egiptenii sunt primii care au inventat ceasurile?... Africa este cel mai sarac si slab dezvoltat continent, in ciuda bogatiei si a resurselor naturale?...
Dictionar turistic
Excursionist - Day visitor - Persoana care viziteaza o zona sau o destinatie turistica pe durata unei zile (fara a efectua o innoptare de destinatie).
7 recomandari