TurisMALL
powered by

31982

Ghid Antalya
Transport intern

Antalya

Aeroportul Antalya se afla la 60 km de orasul Antalya, iar agentiile de turism din Romania asigura transferul cu autocarul la hotelurile alese de turisti.

Transportul public in Antalya este foarte bine pus la punct, tocmai pentru ca turistii sa nu piarda timpul in statiile de autobuz. Aici veti gasi autobuze, tramvaie, microbuze, dolmus. Cel mai folosit mijloc de transport este autobuzul, care acopera toate statiunile din Antalya si cele mai importante atractii turistice. Pretul unui bilet este simbolic, iar punctul terminal este in centrul orasului Antalya.

Pentru a intra mai bine in spiritul vacantei, multi localnici va vor recomanda sa optati pentru dolmus, microbuzele traditionale turcesti. Soferii vorbesc limba engleza si ofera indicatii pretioase turistilor care s-au ratacit. Avantajul microbuzelor dolmus este ca pot fi oprite in strada si puteti cobori oricand doriti.

Traseul tramvaielor este destul de limitat si acopera, in special, cele mai importante atractii turistice, cum ar fi Muzeul Arheologic.

Taxiurile sunt o alternativa comoda, dar uneori costisitoare. Unii soferi vor incerca sa va incarce nota de plata, asa ca stabiliti de la inceput pretul calatoriei, pentru a evita surprizele neplacute.

Pentru mai multa libertate, puteti inchiria o masina sau un ATV.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Spania  |  Austria  |  Germania  |  Cehia  |  Romania  |  Malta  | 
Stiai ca?
Cele mai lungi insecte din lume sunt Fasmidele. Cu piciorusele intinse ele pot atinge lungimea de 50 cm.... Daca atunci cand vorbim cu cineva, mesajul non-verbal transmis de corpul interlocutorului il contrazice pe cel verbal, avem tendinta de a ignora cuvintele si de a tine cont doar de limbajul non-verbal...
Dictionar turistic
Aerobuz - Avion de pasageri de capacitate foarte mare ca re zboare pe distanțe medii si efectueaza curse dese.
7 recomandari