TurisMALL
powered by

32646

Ghid Antalya
Transport intern

Antalya

Aeroportul Antalya se afla la 60 km de orasul Antalya, iar agentiile de turism din Romania asigura transferul cu autocarul la hotelurile alese de turisti.

Transportul public in Antalya este foarte bine pus la punct, tocmai pentru ca turistii sa nu piarda timpul in statiile de autobuz. Aici veti gasi autobuze, tramvaie, microbuze, dolmus. Cel mai folosit mijloc de transport este autobuzul, care acopera toate statiunile din Antalya si cele mai importante atractii turistice. Pretul unui bilet este simbolic, iar punctul terminal este in centrul orasului Antalya.

Pentru a intra mai bine in spiritul vacantei, multi localnici va vor recomanda sa optati pentru dolmus, microbuzele traditionale turcesti. Soferii vorbesc limba engleza si ofera indicatii pretioase turistilor care s-au ratacit. Avantajul microbuzelor dolmus este ca pot fi oprite in strada si puteti cobori oricand doriti.

Traseul tramvaielor este destul de limitat si acopera, in special, cele mai importante atractii turistice, cum ar fi Muzeul Arheologic.

Taxiurile sunt o alternativa comoda, dar uneori costisitoare. Unii soferi vor incerca sa va incarce nota de plata, asa ca stabiliti de la inceput pretul calatoriei, pentru a evita surprizele neplacute.

Pentru mai multa libertate, puteti inchiria o masina sau un ATV.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Stiai ca?
Bancnotele au fost introduse de negustorii chinezi de ceai, la inceputul secolului al X-lea, care incheiau mari tranzactii cu bilete la ordin, cu scopul evitarii transportului monedelor metalic? Admin... Broasca cu Corn poate improsca sange din ochi pentru a se apara de pradatori. Se pare ca sangele contine o substanta toxica deosebit de puternica....
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari