TurisMALL
powered by

32001

Ghid Antalya
Viata de noapte

Antalya

In timpul sezonului estival, viata de noapte din Antalya este infloritoare, mai ales in zona portului si a strazilor din apropiere unde se afla o mare varietate de cluburi, baruri si puburi, populare printre localnici si turisti. Chiar si fanii muzicii rock sau live, vor gasi cateva localuri unde vor petrece clipe minunate. Pentru muzica rock de calitate mergeti la barul Jolly Joker.

O alta zona populara zona este Kaleici, unde veti descoperi puburi englezesti, baruri cu muzica folk si taverne tucesti cu meniuri bogate.

Recomandarile noastre sunt: Ally (cel mai cautat club din Antalya), Inferno (un club foarte la moda si aglomerat), Arma (fostul Club 29, unul dintre cele mai mari cluburi din Antalya, cu o capacitate de 2000 oameni, foarte apreciat in lunile de vara datorita vederii spre portul Antalyei), Auditorium (capacitate de 4.000 oameni, popular printre turistii de toate varstele) si Olympos Disco.

Pentru ca multe hoteluri din Antalya sunt situate in afara statiunilor, acestea ofera turistilor numeroase facilitati, printre care si cluburi de noapte, cu decoruri fascinante si muzica perfecta pentru a incinge ringul de dans.

Dansurile din buric, cafeaua turceasca si narghileaua sunt cateva puncte de reper ale vietii de noapte ce nu trebuie ratate.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Belgia  |  Italia  |  Cehia  |  Germania  |  Romania  |  Malta  | 
Stiai ca?
In Marea Britanie, o persoana bea anual mai mult ceai decat 23 de italieni la un loc?... Bacsisul nu este bine vazut in Japonia. Indiferent de situatie evitati sa lasati bacsis intrucat este vazut drept o jignire....
Dictionar turistic
Asociatie de turism - Organizatie oficiala guvernamentala sau neguvernamentala, specializata sau nu, care are ca obect de activitate promovarea turismului pe plan local, regional, national; favorizeaza punerea in valoare si conservarea patrimoniului turistic. Asociatiile de turism pot constitui federatii, extinzandu-si actiunea lor in cadru national si international.
7 recomandari