TurisMALL
powered by

32890

Ghid Antalya
Viata de noapte

Antalya

In timpul sezonului estival, viata de noapte din Antalya este infloritoare, mai ales in zona portului si a strazilor din apropiere unde se afla o mare varietate de cluburi, baruri si puburi, populare printre localnici si turisti. Chiar si fanii muzicii rock sau live, vor gasi cateva localuri unde vor petrece clipe minunate. Pentru muzica rock de calitate mergeti la barul Jolly Joker.

O alta zona populara zona este Kaleici, unde veti descoperi puburi englezesti, baruri cu muzica folk si taverne tucesti cu meniuri bogate.

Recomandarile noastre sunt: Ally (cel mai cautat club din Antalya), Inferno (un club foarte la moda si aglomerat), Arma (fostul Club 29, unul dintre cele mai mari cluburi din Antalya, cu o capacitate de 2000 oameni, foarte apreciat in lunile de vara datorita vederii spre portul Antalyei), Auditorium (capacitate de 4.000 oameni, popular printre turistii de toate varstele) si Olympos Disco.

Pentru ca multe hoteluri din Antalya sunt situate in afara statiunilor, acestea ofera turistilor numeroase facilitati, printre care si cluburi de noapte, cu decoruri fascinante si muzica perfecta pentru a incinge ringul de dans.

Dansurile din buric, cafeaua turceasca si narghileaua sunt cateva puncte de reper ale vietii de noapte ce nu trebuie ratate.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Franta  |  Romania  |  Cehia  |  Belgia  |  Malta  |  Germania  | 
Stiai ca?
Exista mai multe pasari flamingo de plastic decat adevarate?... Taiwan si Luxemburg sunt singurele tari din lume in care numarul telefoanelor mobile il depaseste pe cel al locuitorilor?...
Dictionar turistic
Carte verde - Certificat de asigurare care atesta ca masina este asigurata in exteriorul tarii. Asigurarea de Carte Verde acopera pagubele produse tertilor pe teritoriul altor tari.
7 recomandari