TurisMALL
powered by

31983

Ghid Antalya
Shopping

Antalya

Antalya are o zona de shopping foarte bine dezvoltata. Pe strazile din Kaleici se afla cele mai importante magazine de unde puteti achizitiona suveniruri, bijuterii din aur si argint, obiecte de decor lucrate manual, costume traditionale, covoare sau articole din piele naturala. Uunl dintre suvenirurile obligatorii este talismanul din sticla albastra, al carui ochi protejeaza de rele.

Bazarul Antalya este deschis de la primele ore ale zilei si isi inchide obloanele abia dupa miezul noptii, cand turistii se retrag la hotel. Cu peste 700 de magazine, aici veti gasi tot ce va trece prin cap: fructe si legume, condimente, dulciuri traditionale turcesti (halva, baclava, rahat turcesc), incaltaminte, pantofi lucrati manual, imbracaminte etc.

In Antalya exista si cateva centre comerciale: MMM Migros, Setur Marina (echipamente pentru sporturi acvatice), Dogu garaj. Pentru branduri renumite, la preturi mai mici decat in restul Europei, indreptati-va spre strada Konyaalti, Ataturk sau Migros 5M, aflate in Side, langa plaja Konyaalti.

Nu uitati ca turcilor le place sa negocieze, asadar sa nu speriati daca va vor lua de mana pentru a va convinge sa intrati in magazin.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Malta  |  Belgia  |  Germania  |  Franta  |  Spania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Chicago este mult mai aproape de Moscova decat este de Rio de Janeiro?... In China este o dovada de curtoazie din partea gazdei, sa incerce sa isi imbete oaspetii....
Dictionar turistic
Aeroport - Airport - Ansamblu constituit din terenul, cladirile si instalatiile necesare decolarii, aterizarii, manevrarii, adapostirii si întretinerii avioanelor.
7 recomandari