TurisMALL
powered by

32647

Ghid Antalya
Shopping

Antalya

Antalya are o zona de shopping foarte bine dezvoltata. Pe strazile din Kaleici se afla cele mai importante magazine de unde puteti achizitiona suveniruri, bijuterii din aur si argint, obiecte de decor lucrate manual, costume traditionale, covoare sau articole din piele naturala. Uunl dintre suvenirurile obligatorii este talismanul din sticla albastra, al carui ochi protejeaza de rele.

Bazarul Antalya este deschis de la primele ore ale zilei si isi inchide obloanele abia dupa miezul noptii, cand turistii se retrag la hotel. Cu peste 700 de magazine, aici veti gasi tot ce va trece prin cap: fructe si legume, condimente, dulciuri traditionale turcesti (halva, baclava, rahat turcesc), incaltaminte, pantofi lucrati manual, imbracaminte etc.

In Antalya exista si cateva centre comerciale: MMM Migros, Setur Marina (echipamente pentru sporturi acvatice), Dogu garaj. Pentru branduri renumite, la preturi mai mici decat in restul Europei, indreptati-va spre strada Konyaalti, Ataturk sau Migros 5M, aflate in Side, langa plaja Konyaalti.

Nu uitati ca turcilor le place sa negocieze, asadar sa nu speriati daca va vor lua de mana pentru a va convinge sa intrati in magazin.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Belgia  |  Spania  |  Grecia  |  Romania  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
In Egiptul antic, oamenii isi radeau sprancenele in semn de doliu atunci cand le murea pisica.... Elvetia este o tara aflata integral in muntii Alpi. Localizarea ei geografica i-a dat denumirea si de tara alpina....
Dictionar turistic
Rent a car - Inchirierea unei masini, pe o perioada determinata, contra unei sume de bani stabilita dinainte.
7 recomandari