TurisMALL
powered by

31994

Ghid Antalya
Cand sa vizitezi

Antalya

Cu 300 zile insorite, Antalya este destinatia perfecta pentru vacanta mult visata. Sezonul estival incepe devreme, la inceputul lunii mai si dureaza pana toamna tarziu. Cea mai frumoasa periaoda este in timpul verii, din iunie pana august, cand Antalya este impanzita de turisti din toate colturile lumii. Se spune ca Antalya este statiunea cu 3 primaveri si o vara, de aceea in Antalya veti gasi turisti chiar si iarna, cand temperaturile nu coboara sub 15 grade Celsius.

In septembrie, temperaturile sunt inca ridicate, in jur de 28 – 30 grade Celsius, iar din octombrie, vantul si ploaia isi fac loc in peisajul Antalyei. Intre lunile noiembrie – martie, ploaia este des intalnita, iar cerul este adeseori innorat. Decembrie, ianuarie si februarie sunt cele mai reci luni, cu temperaturi ce ajung pana la 15 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Spania  |  Germania  |  Austria  |  Romania  |  Malta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Picioarele de broasca sunt considerate o delicatesa in Franta?... Cea mai ridicata temperatura din Europa s-a inregistrat in Sevilla (Spania) si a fost de 51 de grade Celsius....
Dictionar turistic
Check-in - Procesul inregistrarii oaspetilor la sosirea in hoteluri sau alte structuri de cazare, in mod obisnuit prin semnarea in registru sau introducerea datelor intr-un sistem computerizat. Intervalul orar de primire al camerei incepe, de obicei, cu ora 12 sau 14.
7 recomandari