TurisMALL
powered by

32797

Ghid Antalya
Cand sa vizitezi

Antalya

Cu 300 zile insorite, Antalya este destinatia perfecta pentru vacanta mult visata. Sezonul estival incepe devreme, la inceputul lunii mai si dureaza pana toamna tarziu. Cea mai frumoasa periaoda este in timpul verii, din iunie pana august, cand Antalya este impanzita de turisti din toate colturile lumii. Se spune ca Antalya este statiunea cu 3 primaveri si o vara, de aceea in Antalya veti gasi turisti chiar si iarna, cand temperaturile nu coboara sub 15 grade Celsius.

In septembrie, temperaturile sunt inca ridicate, in jur de 28 – 30 grade Celsius, iar din octombrie, vantul si ploaia isi fac loc in peisajul Antalyei. Intre lunile noiembrie – martie, ploaia este des intalnita, iar cerul este adeseori innorat. Decembrie, ianuarie si februarie sunt cele mai reci luni, cu temperaturi ce ajung pana la 15 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Belgia  |  Malta  |  Franta  |  Cehia  |  Austria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Cea mai mare tara din Africa este Sudan (2.5 milioane de km2), iar cea mai mica este Seychelles (453 km2)?... Aproximativ 6.000 de fulgere lovesc Pamantul in fiecare minut?...
Dictionar turistic
Patrimoniu turistic - Ansamblul atractiilor turistice naturale si antropice, al infrastructurii generale si turistice de pe un teritoriu dat; tot mai frecvent fiind utilizata si notiunea de produs turistic.
7 recomandari