TurisMALL
powered by

23588

Ghid Bansko
Viata de noapte

Bansko

Viata de noapte in Bansko nu este incendiara, de aceea nu este recomandata celor care vin sa isi petreaca noptile in cluburi. In Bansko veti gasi peste 120 baruri, restaurante si cluburi. Multi turisti prefera sa isi petreaca serile in puburi sau taverne, unde muzica live, cantata de artistii folk, intretine atmosfera. Exista si cateva cluburi unde muzica western se imbina cu cea moderna.

Cele mai populare cluburi din Bansko sunt: Amigo Pub, Oxygen, Lions Pub, Happy End, Amnesia, Graphite, Fortuna, Retro, Harry's Bar, Zero sau Bansko City Club.

In Basnko exista 2 Casino-uri unde va puteti incerca norocul. Unul dintre ele este localizat in incinta hotelului Strazhite, iar cel de-al doilea, Gold Club, se afla in centrul statiunii.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Gentse Floralien
Gentse Floralien reprezinta cea mai mare expoziţie florală de interior din lume. Ea se desfasoara ..
Franta  |  Turcia  |  Belgia  |  Cehia  |  Austria  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
In Grecia, aruncarea cu mere in fete era o modalitate traditionala de a cere in casatorie?... In Argentina gestul prin care arati ca vrei ca cineva sa se grabeasca il reprezinta unirea degetului mare cu cel mijlociu....
Dictionar turistic
Telescaun - Instalatie mecanica de transport pe cablu, cu o miscare continua, pe care se deplaseaza scaune, in general cu o capacitate de 1-2 persoane.
7 recomandari