TurisMALL
powered by

22883

Ghid Bansko
Viata de noapte

Bansko

Viata de noapte in Bansko nu este incendiara, de aceea nu este recomandata celor care vin sa isi petreaca noptile in cluburi. In Bansko veti gasi peste 120 baruri, restaurante si cluburi. Multi turisti prefera sa isi petreaca serile in puburi sau taverne, unde muzica live, cantata de artistii folk, intretine atmosfera. Exista si cateva cluburi unde muzica western se imbina cu cea moderna.

Cele mai populare cluburi din Bansko sunt: Amigo Pub, Oxygen, Lions Pub, Happy End, Amnesia, Graphite, Fortuna, Retro, Harry's Bar, Zero sau Bansko City Club.

In Basnko exista 2 Casino-uri unde va puteti incerca norocul. Unul dintre ele este localizat in incinta hotelului Strazhite, iar cel de-al doilea, Gold Club, se afla in centrul statiunii.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Austria  |  Belgia  |  Italia  |  Germania  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Un tribunal din Suedia a amendat-o pe Elizabeth Hallin cu suma de 680$ pentru ca si-a botezat fiul "Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116". Mamica ofensata nu s-a dat batuta si a fac... Membrii armatei si ai politiei nu au drept de vot in Republica  Dominicana?...
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari