TurisMALL
powered by

22510

Ghid Bansko
Viata de noapte

Bansko

Viata de noapte in Bansko nu este incendiara, de aceea nu este recomandata celor care vin sa isi petreaca noptile in cluburi. In Bansko veti gasi peste 120 baruri, restaurante si cluburi. Multi turisti prefera sa isi petreaca serile in puburi sau taverne, unde muzica live, cantata de artistii folk, intretine atmosfera. Exista si cateva cluburi unde muzica western se imbina cu cea moderna.

Cele mai populare cluburi din Bansko sunt: Amigo Pub, Oxygen, Lions Pub, Happy End, Amnesia, Graphite, Fortuna, Retro, Harry's Bar, Zero sau Bansko City Club.

In Basnko exista 2 Casino-uri unde va puteti incerca norocul. Unul dintre ele este localizat in incinta hotelului Strazhite, iar cel de-al doilea, Gold Club, se afla in centrul statiunii.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Spania  |  Austria  |  Italia  |  Cehia  |  Romania  |  Malta  | 
Stiai ca?
Romania reprezinta una dintre primele tari din lume in ceea ce priveste numarul si diversitatea pesterilor. Pana in prezent se stie de existenta unui numar de peste 12.000 de pesteri in tara.... Doctorii din Egiptul antic aveau cunostinte vaste si practicau chiar si operatii pe creier?...
Dictionar turistic
Cabana - Casa rustica construita intr-o zona de munte; asigura cazarea si serviciile necesare turistilor aflati in drumetie sau la odihna intr-o zona montana.
7 recomandari