TurisMALL
powered by

75390

Ghid Budapesta
Viata de noapte

Budapesta

A38 este cea mai buna discoteca din Budapesta si se afla pe un vapor ancorat la malul Dunarii. Vasul are 3 nivele: pe cel superior se asculta muzica lenta, moderna, la nivelul unu se afla restaurantul, iar la nivelul inferior se tin concerte live si se danseaza.

La Cotton Club proprietarul a incercat sa recreezce atmosfera unui bar clandestin din Chicago, iar succesul de care se bucura ii asigura un loc fruntas pe scena cluburilor de noapte din Budapesta. Aici exista un restaurant, un salon pentru fumatorii de trabuce si o sala cu jocuri de noroc. La etaj exista si cateva camere de hotel pentru clientii epuizati de bautura si distractie.

Club Seven este unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Budapesta. Aici veti avea ocazia sa vedeti un cabaret decadent, veti putea gusta un cocktail fabulos si veti putea admira cei mai chipesi oameni din Budapesta. Pentru a intra aici, este necesar sa purtati cele mai bune tinute pentru ca patronii au impus o tinuta la patru ace.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
mircea Guest, 02.01.2013

Frumos si interesant! La multi ani!

 
mircea Guest, 02.01.2013

Interesant ghidul... La multi ani!

 
maxim valer Guest, 02.07.2015

Util si foarte interesant

 
Miculete Constantin Guest, 22.12.2017

Informatii utile. Astept si altele.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Spania  |  Franta  |  Belgia  |  Cehia  |  Romania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Comitetul International al Crucii Rosii a primit de 3 ori Premiul Nobel pentru Pace, Linus Pauling este singura persoana care a primit 2 premii Nobel complete (pentru chimie – 1954 si pace – 1962)... Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor?...
Dictionar turistic
Obiectiv turistic - Un element pitoresc al naturii sau o realizare a geniului uman care prezinta suficient interes pentru a determina deplasarea in scopul strict al vizitarii acestuia.
7 recomandari