TurisMALL
powered by

74516

Ghid Budapesta
Viata de noapte

Budapesta

A38 este cea mai buna discoteca din Budapesta si se afla pe un vapor ancorat la malul Dunarii. Vasul are 3 nivele: pe cel superior se asculta muzica lenta, moderna, la nivelul unu se afla restaurantul, iar la nivelul inferior se tin concerte live si se danseaza.

La Cotton Club proprietarul a incercat sa recreezce atmosfera unui bar clandestin din Chicago, iar succesul de care se bucura ii asigura un loc fruntas pe scena cluburilor de noapte din Budapesta. Aici exista un restaurant, un salon pentru fumatorii de trabuce si o sala cu jocuri de noroc. La etaj exista si cateva camere de hotel pentru clientii epuizati de bautura si distractie.

Club Seven este unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Budapesta. Aici veti avea ocazia sa vedeti un cabaret decadent, veti putea gusta un cocktail fabulos si veti putea admira cei mai chipesi oameni din Budapesta. Pentru a intra aici, este necesar sa purtati cele mai bune tinute pentru ca patronii au impus o tinuta la patru ace.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
mircea Guest, 02.01.2013

Frumos si interesant! La multi ani!

 
mircea Guest, 02.01.2013

Interesant ghidul... La multi ani!

 
maxim valer Guest, 02.07.2015

Util si foarte interesant

 
Miculete Constantin Guest, 22.12.2017

Informatii utile. Astept si altele.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Romania  |  Cehia  |  Austria  |  Italia  |  Grecia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Daca atunci cand vorbim cu cineva, mesajul non-verbal transmis de corpul interlocutorului il contrazice pe cel verbal, avem tendinta de a ignora cuvintele si de a tine cont doar de limbajul non-verbal... Desi este acoperita 90% cu gheata, Antartica este desert? Precipitatiile medii anuale nu depasesesc 50 mm, iar umiditatea este mult mai scazuta decat in desertul Gobi, Antartica devenind astfel cel ma...
Dictionar turistic
Sauna - Baie de aburi care consta in expunerea corpului la o temperatura de 60-80ÂșC, produsa prin stropirea unor pietre poroase incinse, dupa care se activeaza circulatia prin lovirea corpului cu un manunchi de nuiele si prin dusuri reci.
7 recomandari