TurisMALL
powered by

74505

Ghid Budapesta
Sfaturi utile

Budapesta

Nu luati niciodata un taxi care nu are afisate denumirea companiei si tariful pe portiera masinii. Inainte de pornire, intrebati costul aproximativ al calatoriei pana la destinatie.

Evitati sa dati ospatarului cartea de credit intr-un loc aglomerat. Unii ospatari pot tine in palma aparate care copiaza cartea de credit. Daca vreti sa platiti cu cartea de credit, mergeti cu ospatarul la casierie.

Daca doriti sa schimbati banii, cel mai indicat ar fi sa mergeti la banca. Chiar daca casele de schimb valutar par a avea un curs mai bun, ele afiseaza, de obicei, cursul de cumparare a valutei nationale si au comisionul ascuns.

Budapesta se afla in zona orara a Europei Centrale, ceea ce inseamna ca este cu o ora inaintea GMT si cu o ora in urma de ora Romaniei.

Sistemul medical din Ungaria functioneaza foarte bine, dar este recomandat sa nu plecati fara asigurare medicala. De obicei, serviciile medicale se platesc imediat, iar banii se returneaza la intoarcerea in tara.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
mircea Guest, 02.01.2013

Frumos si interesant! La multi ani!

 
mircea Guest, 02.01.2013

Interesant ghidul... La multi ani!

 
maxim valer Guest, 02.07.2015

Util si foarte interesant

 
Miculete Constantin Guest, 22.12.2017

Informatii utile. Astept si altele.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Malaysia  |  Malta  |  Germania  |  Belgia  |  Romania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Fotbalul si cricket-ul sunt cele mai populare sporturi din Africa?... Libia este singurul stat al pe carui drapel se gaseste o singura culoare?...
Dictionar turistic
Birou de obiecte pierdute - Birou amenajat in incinta garilor, autogarilor, aerogarilor, unde se strang si se recupereaza toate obiectele pierdute de pasageri.
7 recomandari