TurisMALL
powered by

125100

Ghid Insula Corfu
Transport intern

Insula Corfu

Aeroportul International Corfu se afla la 3 km de orasul Corfu. Multe agentii de turism asigura turistilor transferul de la aeroport la hotel.

Insula Corfu are un sistem de transport public bine pus la punct, al carui orar este adesea respectat. Autobuzele albastru inchis fac legatura intre orasul Corfu, suburbii si destinatiile din apropiere. KTEL sunt autobuze semi-private, in nuante de verde si crem, care asigura transportul spre insulele Paleokastritsa, Glifada, Sidari.

Cea mai rapida si confortabila cale de a explora insula este cu ATV, masina inchiriata sau scuter. Preturile se pot negocia, in functie de numarul de zile.

Taxiurile sunt raspandite prin toate statiunile din Corfu, insa unii soferi nu pun aparatul de taxat sau au tarife mai mari. Atentie sporita!
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Sanda Enescu Guest, 15.09.2012

Un ghid practic, foarte lamuritor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Malta  |  Belgia  |  Grecia  |  Romania  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
In ciuda dimensiunilor impresionante, toata tara functioneaza dupa acelasi fus orar?... Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa?...
Dictionar turistic
Camping - Suprafata de teren (la deal sau munte) pe care sunt instalate corturi sau baracamente pentru turisti. Terenul este amenajat si dotat, permitand turistilor sa-si pregateasca masa si sa beneficieze de celelalte servicii specifice. Are caracter sezonier.
7 recomandari