TurisMALL
powered by

125619

Ghid Insula Corfu
Transport intern

Insula Corfu

Aeroportul International Corfu se afla la 3 km de orasul Corfu. Multe agentii de turism asigura turistilor transferul de la aeroport la hotel.

Insula Corfu are un sistem de transport public bine pus la punct, al carui orar este adesea respectat. Autobuzele albastru inchis fac legatura intre orasul Corfu, suburbii si destinatiile din apropiere. KTEL sunt autobuze semi-private, in nuante de verde si crem, care asigura transportul spre insulele Paleokastritsa, Glifada, Sidari.

Cea mai rapida si confortabila cale de a explora insula este cu ATV, masina inchiriata sau scuter. Preturile se pot negocia, in functie de numarul de zile.

Taxiurile sunt raspandite prin toate statiunile din Corfu, insa unii soferi nu pun aparatul de taxat sau au tarife mai mari. Atentie sporita!
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Sanda Enescu Guest, 15.09.2012

Un ghid practic, foarte lamuritor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Spania  |  Italia  |  Germania  |  Cehia  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
Biblioteca Universitatii din Indiana, SUA, se scufunda in fiecare an cu circa 2,5 centimetri? Acest fenomen se datoreaza unei erori a constructorilor care au omis sa calculeze si greutatea cartilor ca... In fiecare an, peste 20.000 persoane incearca sa escaladeze Kilimanjaro? Dintre acestia, 10 mor....
Dictionar turistic
Early booking - Prin intermediul acestui program, turistii beneficiaza de o reducere de cel mult 30% daca platesc integral pachetul turistic. Ofertele sunt valabile pe o perioada determinata, cu cel putin 6 luni inainte de data plecarii.
7 recomandari