TurisMALL
powered by

139250

Ghid Insula Corfu
Transport intern

Insula Corfu

Aeroportul International Corfu se afla la 3 km de orasul Corfu. Multe agentii de turism asigura turistilor transferul de la aeroport la hotel.

Insula Corfu are un sistem de transport public bine pus la punct, al carui orar este adesea respectat. Autobuzele albastru inchis fac legatura intre orasul Corfu, suburbii si destinatiile din apropiere. KTEL sunt autobuze semi-private, in nuante de verde si crem, care asigura transportul spre insulele Paleokastritsa, Glifada, Sidari.

Cea mai rapida si confortabila cale de a explora insula este cu ATV, masina inchiriata sau scuter. Preturile se pot negocia, in functie de numarul de zile.

Taxiurile sunt raspandite prin toate statiunile din Corfu, insa unii soferi nu pun aparatul de taxat sau au tarife mai mari. Atentie sporita!
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Sanda Enescu Guest, 15.09.2012

Un ghid practic, foarte lamuritor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Ungaria  |  Romania  |  Cehia  |  Spania  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
In orasul La Paz (Bolivia), temperatura medie este de doar 10 grade Celsius? Cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile s... In Franta, gestul american de OK este vazut complet diferit. Acesta semnifica ceva fara valoare, egal cu zero....
Dictionar turistic
Cursa in gol - Avion sau alt vehicul care calatoreste fara pasageri sau marfa; angajat al unei companiei aviatice, maritime care calatoreste gratis.
7 recomandari