TurisMALL
powered by

139251

Ghid Insula Corfu
Shopping

Insula Corfu

Din fiecare vacanta, ne intoarcem acasa cu diverse suveniruri. Insula Corfu nu face exceptie de la regula, magazinele bine aprovizionate satisfacand toate dorintele turistilor. Cele mai populare suveniruri din Corfu sunt magnetii de frigider, canile si tricourile cu insula, miere locala, articole de imbracaminte din piele si ulei de masline.

Cel mai bun loc pentru miere este Kythira, iar pentru ulei de masline Paxi. Multe magazine din Paxi si orasul Corfu ofera o oferta generoase de obiecte de d├ęcor lucrate manual, jucarii si ornamente.

Cele mai frumoase magazine se afla in orasul Corfu, pe aleile principale. De aici puteti achizitiona faimoasa nuga mandolato, gentile de lana tagari si lichiorul de kumquat (citrice dulce-acrisoare).

Pentru dantela lucrata manual, mergeti in satele statiunii si veti fi impresionati de modelele complicate.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Sanda Enescu Guest, 15.09.2012

Un ghid practic, foarte lamuritor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Germania  |  Franta  |  Malta  |  Belgia  |  Grecia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Cangurul nu poate merge cu spatele?... Lamaia este un fruct care a fost adus in Europa in timpul cruciadelor, desi vechii greci si romanii l-au consumat cu mult timp inainte (lamaia apare in fresce facute prin secolul II). Se crede ca lama...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari