TurisMALL
powered by

125111

Ghid Insula Corfu
Shopping

Insula Corfu

Din fiecare vacanta, ne intoarcem acasa cu diverse suveniruri. Insula Corfu nu face exceptie de la regula, magazinele bine aprovizionate satisfacand toate dorintele turistilor. Cele mai populare suveniruri din Corfu sunt magnetii de frigider, canile si tricourile cu insula, miere locala, articole de imbracaminte din piele si ulei de masline.

Cel mai bun loc pentru miere este Kythira, iar pentru ulei de masline Paxi. Multe magazine din Paxi si orasul Corfu ofera o oferta generoase de obiecte de d├ęcor lucrate manual, jucarii si ornamente.

Cele mai frumoase magazine se afla in orasul Corfu, pe aleile principale. De aici puteti achizitiona faimoasa nuga mandolato, gentile de lana tagari si lichiorul de kumquat (citrice dulce-acrisoare).

Pentru dantela lucrata manual, mergeti in satele statiunii si veti fi impresionati de modelele complicate.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Sanda Enescu Guest, 15.09.2012

Un ghid practic, foarte lamuritor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Grecia  |  Romania  |  Italia  |  Malaysia  |  Franta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din lume (masurata de la intrarea ei cea mai inalta pana la punctul sau cel mai adanc) este Pestera Voronya (sau Pestera Krubera) din Georgia (2191 m). Aceasta este si prima pes... Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile ...
Dictionar turistic
Demipensiune (HB) - Pachet turistic oferite de hoteluri, prin care se asigura 2 tipuri de masa: mic dejun si cina. Bauturile nu sunt incluse.
7 recomandari