TurisMALL
powered by

125674

Ghid Insula Corfu
Viata de noapte

Insula Corfu

Corfu are o viata de noapte frumoasa, care te intarata sa iti petreci serile dansand si simtindu-te bine. Unii turisti prefera sa isi petreaca seara la o terasa sau un restaurant elegant, dupa care se indreapta spre cafenelele din zona Liston (orasul Corfu): Capri, Liston, Europa sau Aegli.

Alte locuri care atrag un numar mare de turisti se afla in zona Esplanade: Cafe Bar 92, Magnet, Cool Down. Pentru o seara speciala, mergeti la barul aflat pe acoperisul hotelului Cavalieri. O alta locatie excelenta este Lindos Cafe, de unde puteti admira plaja si Clubul Nautic Corfu.

Unul dintre cel mai bine pastrate secrete din Corfu este micuta cafenea Art Cafe, langa Palatul Sf. Mihai si Sf. George. Cafeneaua este o oaza de liniste, cu o atmosfera relaxanta si racoritoare.

Daca vreti sa incingeti ringul de dans, atunci indreptati-va spre clubul Ekati (aflat intre orasul Corfu si statiunea Gouvia), Esperides (muzica greceasca) si Corfu by Night (frecventat de un numar mare de turisti). Alte cluburi ce merita vizitate sunt: Stagousta, Edem, Aktaion, Cafe Classico, Apokalypsis, Hippodrome si DNA.

Serile de vara sunt pline de concerte sustinute de orchestre si banduri cu muzica clasica, accesul la aceste evenimente fiind gratuit.

Pentru cei carora le place sa parieze, exista un cazino in incinta hotelului Corfu Holiday Palace.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Sanda Enescu Guest, 15.09.2012

Un ghid practic, foarte lamuritor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Austria  |  Franta  |  Germania  |  Cehia  |  Belgia  |  Spania  | 
Stiai ca?
In Rusia exista mai multe bancnote de 100 de dolari decat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii?... Andorra este statul in care somajul este 0%? De asemenea, in Andorra nu exista niciun post de televiziune....
Dictionar turistic
Sat de vacanta - Spatiu de cazare si servicii in cadrul carora se ofera posibilitatea petrecerii vacantelor in mediul rural, in contact direct cu natura.
7 recomandari