TurisMALL
powered by

89289

Ghid Kusadasi
Transport intern

Kusadasi

Izmir Adnan Menderes Airport este pricipalul aeroport din Kusadasi si se afla la 80 km de statiune. In fata aeroportului se afla statia de autobuze de unde, la fiecare 30 minute, pleaca curse spre statiunile in jur. Agentiide turism din Romania asigura transferul de la aeroport la hotel prin autocare dotate cu aer conditionat.

Portul din Kusadasi este unul dintre cele mai mari porturi ale Turciei si este un popas obligatoriu pentru vasele de croaziera care traverseaza Marea Mediterana. Turcii se mandresc ca in portul din Kusadasi opreste cel mai mare vas de croaziera din lume, Grand Pricess, dar si alte nave la fel de celebre: Renaissance, Stella Solaris, Queen Odessa, Star, Costa Victoria, Celebrity Cruises. Din portul din Kusadasi puteti ajunge in insula greceasca Samos. Durata calatorie este de 2 ore.

Cel mai rapid mod de a va deplasa in Kusadasi este prin intermediul dolmus (microbuze). Principala statie se afla in centrul statiunii, iar de aici puteti ajunge in ce directie doriti: hoteluri, plaja sau in statiunile din apropiere. Preturile sunt mici si variaza in functie de destinatia aleasa.

Pentru mai multa intimitate si rapiditate, puteti opta pentru o masina inchiriata sau scuter. Preturile sunt relativ mici, iar daca sunteti un grup numeros, puteti negocia tarifele.

Taxiurile sunt o alta alternativa. Preturile nu sunt foarte mari, dar intre orele 24.00 – 06.00, tarifele se dubleaza.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
otelea Guest, 12.08.2014

foarte util, multumiri realizatorilor

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Cehia  |  Grecia  |  Spania  |  Romania  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Desenele rupestre aflate in pestera de la Cuciulat - judetul Salaj (10000 -7000 î. Chr.), sunt unice pe teritoriul Romaniei si reprezinta primele manifestari de acest gen din sud-estul Europei.... Domnitorul Moldovei care a zidit o manastire in Muntenia este Vasile Lupu. Aceasta este "Manastirea Stelea" din Targoviste. Mănăstirea Stelea din vechea capitală a Ţării Româneşti,...
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari