TurisMALL
powered by

31279

Ghid Nessebar
Unde sa te cazezi

Nessebar

Hotelul Sol Nessebar Palace 5* este singurul hotel de 5* din Nessebar si ofera servicii al inclusive, la preturi competitive. Hotelul se afla la 20 minute de aeroportul Bourgas, la scurta distanta de statiunea Sunny Beach si centrul vechi al statiunii Neseebar. Hotelul are 318 camere spatioase, unele cu vedere spre mare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider, balcon sau terasa si seif. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 66 euro si ajunge pana la 142 euro, in varf de sezon.

Hotelul Marieta Palace 4* se afla in zona comerciala a statiunii si este localizat la 500 m de plaja. Hotelul ofera piscina, parcare gratuita, restaurant, bowling, biliard si club de noapte. Hotelul are 104 camere spatioase, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 36 euro si ajunge pana la 64 euro, in varf de sezon.

Hotelul Festa Panorama 4* se bucura de o locatie pitoreasca, in centrul vechi al statiunii Nessebar. Hotelul dispune de un centru spa modern, piscina in aer liber, servicii de frumusete si medicina estetica si sauna. Hotelul are 250 camere spatioase, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 62 euro si ajunge pana la 110 euro, in varf de sezon.

Hotelul Nessebar Royal Palace 3* se bucura de review-uri excelente datorita locatiei, in centrul vechi al statiunii, la 50 m de plaja cu nisip auriu. Decorurile elegante, camerele spatioase, staff-ul bine instruit si preturile decente sunt atuurile acestui hotel de 3 stele. Hotelul are 26 camere, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 40 euro si ajunge pana la 70 euro, in varf de sezon.

Hotelul Victoria 3* se afla intr-o cladire cocheta din centrul vechi al orasului. Desi are doar 12 camere, hotelul Victoria ofera turistilor un sejur placut, confortabil si intim. Datorita pozitiei sale, hotelul ofera privelisti frumoase asupra golfului Nessebar, a Sunny Beach si Sveti Vlas. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 28 euro si ajunge pana la 80 euro, in cazul apartamentelor de lux.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Franta  |  Romania  |  Belgia  |  Grecia  |  Cehia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Prajiturile cu ravas nu sunt traditionale din China? Ele au fost inventate in 1920, de un lucrator al fabricii Key Heong Noodle din San Francisco? ... In ciuda dimensiunilor impresionante, toata tara functioneaza dupa acelasi fus orar?...
Dictionar turistic
Early booking - Prin intermediul acestui program, turistii beneficiaza de o reducere de cel mult 30% daca platesc integral pachetul turistic. Ofertele sunt valabile pe o perioada determinata, cu cel putin 6 luni inainte de data plecarii.
7 recomandari