TurisMALL
powered by

31294

Ghid Nessebar
Shopping

Nessebar

Nessebar nu are un centru comercial, insa pe faleza si in zona comerciala se afla numeroase buticuri ce vand diverse suveniruri: jucarii si statuete din lemn, haine si palarii din piele si blana naturala, tablouri cu motive traditionale, cosmetice pe baza de trandafir, bijuterii din argint.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Romania  |  Cehia  |  Malaysia  |  Grecia  |  Belgia  |  Malta  | 
Stiai ca?
In Grecia, aruncarea cu mere in fete era o modalitate traditionala de a cere in casatorie?... In toate tarile lumii, indiferent de cultura, religie sau zona geografica, soldatii executa salutul numai cu mana dreapta?...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari