TurisMALL
powered by

44983

Ghid Paralia Katerini
Shopping

Paralia Katerini

Din fiecare vacanta, ne intoarcem acasa cu diverse suveniruri. Paralia Katerini nu face exceptie de la regula, magazinele bine aprovizionate satisfacand toate dorintele turistilor. Cele mai populare suveniruri din Paralia sunt magnetii de frigider, canile si tricourile cu insula, miere locala, articole de imbracaminte din piele si ulei de masline.

Daca nu sunteti multumiti de ce gasiti in Paralia Katerini, puteti da o fuga pana in Salonic, al doilea cel mai mare oras al Greciei. Daca nimeriti si in perioada reducerilor, va puteti considera norocosi. Distanta dintre Paralia Katerini si Salonic este de 70 km, iar calatoria dureaza in jur de 50 minute.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Belgia  |  Spania  |  Germania  |  Romania  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Unele paste de dinti contin antigel si majoritatea sunt toxice?... Marele pictor renascentist Rafael a murit la 6 aprilie 1520 -, în ziua în care a împlinit doar 37 de ani, în culmea gloriei şi a creativităţii, cu câteva săptămâni înainte ca Papa să îl ...
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari