TurisMALL
powered by

45413

Ghid Paralia Katerini
Transport intern

Paralia Katerini

Paralia Katerini are un sistem de transport public bine pus la punct. Cele mai populare sunt autobuzele, care fac legatura intre centrul statiunii, Katerini City Center, si zonele din imprejurimi. Autobuzele circula la intervale de 15 – 20 minute, conform orarului afisat in statii.

Cea mai rapida si confortabila cale de a explora insula este cu ATV, masina inchiriata sau scuter. Preturile se pot negocia, in functie de numarul de zile.

Taxiurile sunt raspandite prin toate statiunile din Paralia Katerini, insa unii soferi nu pun aparatul de taxat sau au tarife mai mari. Atentie sporita!
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Focului (Las Fallas)
In luna martie capitala distractiei se muta in Spania. In perioada 15 - 19 a acestei luni, in Valenc..
Stiai ca?
Romania este a sasea tara din lume care a organizat concursuri automobilistice.... Statiunea Baile Herculane este cea mai veche statiune balneara din Romania. Se spune că însuși împăratul Traian ar fi ctitorul stațiunii balneare Băile Herculane, după cum arată monezile ...
Dictionar turistic
Turism medical - Forma de turism prin care se ofera turistilor pachete atractive, acestia beneficiind de ingrijiri medicale mai ieftine in alta tara sau de serviciile pe care nu le au in tara de origine.
7 recomandari