TurisMALL
powered by

35369

Ghid Paralia Katerini
Transport intern

Paralia Katerini

Paralia Katerini are un sistem de transport public bine pus la punct. Cele mai populare sunt autobuzele, care fac legatura intre centrul statiunii, Katerini City Center, si zonele din imprejurimi. Autobuzele circula la intervale de 15 – 20 minute, conform orarului afisat in statii.

Cea mai rapida si confortabila cale de a explora insula este cu ATV, masina inchiriata sau scuter. Preturile se pot negocia, in functie de numarul de zile.

Taxiurile sunt raspandite prin toate statiunile din Paralia Katerini, insa unii soferi nu pun aparatul de taxat sau au tarife mai mari. Atentie sporita!
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Belgia  |  Spania  |  Malta  |  Italia  |  Franta  |  Romania  | 
Stiai ca?
SUA detin recordul mondial pentru numarul de case in care locuieste o singura persoana?... Fructele culese in orele de dimineata sau de seara sunt mult mai gustoase decat cele culese la amiaza?...
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari