TurisMALL
powered by

34691

Ghid Paralia Katerini
Viata de noapte

Paralia Katerini

Viata de noapte din Paralia Katerini infloreste odata cu venirea verii. Cluburile devin neincapatoare, ritmurile muzicii sunt ametitoare, iar tinerii petrec pana la rasaritul soarelui. Daca in Katerini, atmosfera este linistita, in Paralia si Katerinoskala, petrecerile se tin lant. Cele 2 orase sunt conectate printr-o poteca lunga, aflata in apropiere de malul marii.

Dintre cele doua orasele, Paralia este cel mai zgomotos, cu o viata de noapte palpitanta, taverne, restaurante si terase cu muzica traditionala greceasca. Daca vreti sa petreceti o seara linistita, atunci indreptati-va spre Katerinoskala.

Cea mai buna muzica live greceasca se aude in tavernele The Sound of Bouzouki si Aeriko.

Daca vreti sa dansati, mergeti la Menta (club pe plaja), La Rumba Cafe (muzica latino si cubaneza), Sofrano, Hoola Hoop Dance Club.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Spania  |  Italia  |  Austria  |  Malta  |  Grecia  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
Servetelele nazale au fost initial facute ca bandaje in Primul Razboi Mondial?... In muntii Gara-Taz (Kazaha), intr-o pestera care se afla la 160 de metri adancime, a fost gasita o neobisnuita padurice de brazi?...
Dictionar turistic
Planor - Aparat de zbor fara motor, la care deplasarea se realizeaza datorita unor factori meteorologici (curenti de aer) sau de relief (zbor de panta).
7 recomandari