TurisMALL
powered by

45412

Ghid Paralia Katerini
Viata de noapte

Paralia Katerini

Viata de noapte din Paralia Katerini infloreste odata cu venirea verii. Cluburile devin neincapatoare, ritmurile muzicii sunt ametitoare, iar tinerii petrec pana la rasaritul soarelui. Daca in Katerini, atmosfera este linistita, in Paralia si Katerinoskala, petrecerile se tin lant. Cele 2 orase sunt conectate printr-o poteca lunga, aflata in apropiere de malul marii.

Dintre cele doua orasele, Paralia este cel mai zgomotos, cu o viata de noapte palpitanta, taverne, restaurante si terase cu muzica traditionala greceasca. Daca vreti sa petreceti o seara linistita, atunci indreptati-va spre Katerinoskala.

Cea mai buna muzica live greceasca se aude in tavernele The Sound of Bouzouki si Aeriko.

Daca vreti sa dansati, mergeti la Menta (club pe plaja), La Rumba Cafe (muzica latino si cubaneza), Sofrano, Hoola Hoop Dance Club.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Spania  |  Malta  |  Romania  |  Germania  |  Irlanda  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Tehnologia fabricarii berii in evul mediu era cunoscuta de catre toate popoarele europene. Berea din acele vremuri nu era nici pe departe asemanatoare celei contemporane deoarece in acea perioada nu s... Altitudinea maxima pe continente este: Vf.Everest, Asia (8848 m) Cerro Aconcagua, America de Sud (6959 m) Muntele McKinley, America de Nord (6194 m) Kilimanjaro, Africa (5895 m) Elbrus, limita ...
Dictionar turistic
Climatoterapie - Utilizarea terapeutica a factorilor climatici.
7 recomandari