TurisMALL
powered by

35292

Ghid Paralia Katerini
Viata de noapte

Paralia Katerini

Viata de noapte din Paralia Katerini infloreste odata cu venirea verii. Cluburile devin neincapatoare, ritmurile muzicii sunt ametitoare, iar tinerii petrec pana la rasaritul soarelui. Daca in Katerini, atmosfera este linistita, in Paralia si Katerinoskala, petrecerile se tin lant. Cele 2 orase sunt conectate printr-o poteca lunga, aflata in apropiere de malul marii.

Dintre cele doua orasele, Paralia este cel mai zgomotos, cu o viata de noapte palpitanta, taverne, restaurante si terase cu muzica traditionala greceasca. Daca vreti sa petreceti o seara linistita, atunci indreptati-va spre Katerinoskala.

Cea mai buna muzica live greceasca se aude in tavernele The Sound of Bouzouki si Aeriko.

Daca vreti sa dansati, mergeti la Menta (club pe plaja), La Rumba Cafe (muzica latino si cubaneza), Sofrano, Hoola Hoop Dance Club.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Italia  |  Spania  |  Cehia  |  Belgia  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
In orasul La Paz (Bolivia), temperatura medie este de doar 10 grade Celsius? Cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile s... Termitele Africane pot construi musuroaie de cca. 13 metri inaltime....
Dictionar turistic
Brevet de turism - Document oficial acordat de o autoritate prin care se atesta capacitatea profesionala a persoanelor care asigura conducerea unor tipuri de unitati operationale din domeniul turismului.
7 recomandari