TurisMALL
powered by

60229

Ghid Paralia Katerini
Viata de noapte

Paralia Katerini

Viata de noapte din Paralia Katerini infloreste odata cu venirea verii. Cluburile devin neincapatoare, ritmurile muzicii sunt ametitoare, iar tinerii petrec pana la rasaritul soarelui. Daca in Katerini, atmosfera este linistita, in Paralia si Katerinoskala, petrecerile se tin lant. Cele 2 orase sunt conectate printr-o poteca lunga, aflata in apropiere de malul marii.

Dintre cele doua orasele, Paralia este cel mai zgomotos, cu o viata de noapte palpitanta, taverne, restaurante si terase cu muzica traditionala greceasca. Daca vreti sa petreceti o seara linistita, atunci indreptati-va spre Katerinoskala.

Cea mai buna muzica live greceasca se aude in tavernele The Sound of Bouzouki si Aeriko.

Daca vreti sa dansati, mergeti la Menta (club pe plaja), La Rumba Cafe (muzica latino si cubaneza), Sofrano, Hoola Hoop Dance Club.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto El Dia de Sant Jordi
Anual, pe data de 23 aprilie in Barcelona si imprejurimile sale domneste o atmosfera de sarbatoare. ..
Stiai ca?
Ungaria este una din tarile de top pentru cei pasionati de observarea diverselor specii de pasari. Aici se gasesc peste 400 de tipuri de pasari.... Aurel Vlaicu (n. 19 noiembrie 1882, Binținți, lângă Orăștie, județul Hunedoara - d. 13 septembrie 1913, Bănești, lângă Câmpina) a fost un inginer român, inventator și pionier al aviație...
Dictionar turistic
Manastire - Institutie religioasa cuprinzand o biserica si mai multe chilii, unde traiesc, potrivit unor reguli de viata austere si izolati de lume, calugari sau calugarite; locas in care serviciul divin este oficiat de calugari/calugarite.
7 recomandari