TurisMALL
powered by

32082

Ghid Punta Cana
Shopping

Punta Cana

In Punta Cana exista numeroase lucruri frumoase ce asteapta sa fie cumparate. Turistii se dau in vant dupa larimar, o piatra turcuaz folosita la bijuterii, accesorii din argint, piese de decor din ceramica lucrate manual de mesterii indieni, fosile de chihlimbar, faimoasele tigarete Romeo y Julieta si Mamajuana si licori din plante, cu proprietati medicinale.

In Higuey se afla Piata Publica Higuey, unde veti descoperi o parte din cultura locala. Piata in aer liber este plina de localnici care isi fac cumparaturile zilnice aici: carne, peste, fructe, condimente etc. Orice cumparati de aici, spalati-le bine inainte de a le consuma.

In Bavaro se afla Plaza Bavaro, un centru comercial cu 50 de magazine, restaurante, banci si centre de Internet. Magazinele pline cu suveniruri sunt atractia principala pentru turisti. Targuiala face parte din viata comerciantilor de aici, asa ca sa nu fiti surprinsi de abordarea acestora: va vor striga, va vor invita in magazine pentru a vedea pretioasele suveniruri, accesorii sau imbracaminte.

In Higuey se afla satul Puntacana, un mic satuc plin de magazine, restaurante, galerii de arta si un loc de joaca pentru copii. Initial, satul a fost construit pentru angajatii resortului Puntacana, insa a devenit o destinatie de shopping datorita buticului Oscar de la Renta si a galeriilor de arta. Daca sunteti cazati la Tortuga Bay sau PuntaCana Resort & Club, beneficiati de transport gratuit.

Palma Real Shopping Center se afla in Bavaro si este cel mai bun loc pentru o repriza de shopping de calitate. Aici veti gasi restaurante cu mancare locala, sushi sau spaniola, salon de frumusete, bijuterii, o cafenea Hard Rock si un cinematograf. Cele mai cunoscute branduri din Palma Real Shopping Center sunt: Quiksilver, Converse, Swarovski, AX Armani Exchange, Guess, Diesel, Tommy Hilfiger, La Senza.

Artesany Center se afla in Fruisa-Melia si este locul perfect pentru shopping, mai ales daca sunteti in cautarea unor suveniruri originale, care sa nu fie facute in China. Aici veti gasi artisti locali care vand piese de decor din lemn, hamacuri, ceramica. O mare parte din produsele din lemn sunt facute in fata clientului.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Stiai ca?
Un barbat obisnuit mananca in jur de 50 de tone de alimente de-a lungul vietii pentru a mentine o greutate de 80 de kg? ... In orasul La Paz (Bolivia), temperatura medie este de doar 10 grade Celsius? Cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile s...
Dictionar turistic
Statiune balneara - Localitate care dispune de factori terapeutici (ape minerale, mofete, namoluri terapeutice) si amenajari (cazare, balneatie, alte servicii) care permit valorificarea factorilor terapeutici pentru tratarea anumitor afectiuni.
7 recomandari