TurisMALL
powered by

30986

Ghid Punta Cana
Shopping

Punta Cana

In Punta Cana exista numeroase lucruri frumoase ce asteapta sa fie cumparate. Turistii se dau in vant dupa larimar, o piatra turcuaz folosita la bijuterii, accesorii din argint, piese de decor din ceramica lucrate manual de mesterii indieni, fosile de chihlimbar, faimoasele tigarete Romeo y Julieta si Mamajuana si licori din plante, cu proprietati medicinale.

In Higuey se afla Piata Publica Higuey, unde veti descoperi o parte din cultura locala. Piata in aer liber este plina de localnici care isi fac cumparaturile zilnice aici: carne, peste, fructe, condimente etc. Orice cumparati de aici, spalati-le bine inainte de a le consuma.

In Bavaro se afla Plaza Bavaro, un centru comercial cu 50 de magazine, restaurante, banci si centre de Internet. Magazinele pline cu suveniruri sunt atractia principala pentru turisti. Targuiala face parte din viata comerciantilor de aici, asa ca sa nu fiti surprinsi de abordarea acestora: va vor striga, va vor invita in magazine pentru a vedea pretioasele suveniruri, accesorii sau imbracaminte.

In Higuey se afla satul Puntacana, un mic satuc plin de magazine, restaurante, galerii de arta si un loc de joaca pentru copii. Initial, satul a fost construit pentru angajatii resortului Puntacana, insa a devenit o destinatie de shopping datorita buticului Oscar de la Renta si a galeriilor de arta. Daca sunteti cazati la Tortuga Bay sau PuntaCana Resort & Club, beneficiati de transport gratuit.

Palma Real Shopping Center se afla in Bavaro si este cel mai bun loc pentru o repriza de shopping de calitate. Aici veti gasi restaurante cu mancare locala, sushi sau spaniola, salon de frumusete, bijuterii, o cafenea Hard Rock si un cinematograf. Cele mai cunoscute branduri din Palma Real Shopping Center sunt: Quiksilver, Converse, Swarovski, AX Armani Exchange, Guess, Diesel, Tommy Hilfiger, La Senza.

Artesany Center se afla in Fruisa-Melia si este locul perfect pentru shopping, mai ales daca sunteti in cautarea unor suveniruri originale, care sa nu fie facute in China. Aici veti gasi artisti locali care vand piese de decor din lemn, hamacuri, ceramica. O mare parte din produsele din lemn sunt facute in fata clientului.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Italia  |  Franta  |  Germania  |  Belgia  |  Romania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In Anglia este interzis prin lege ca vanzatoarele din magazine sa isi serveasca topless clientii? Exceptie fac doar magazinele de pesti exotici din Liverpool.... Irlanda este singura tara europeana in care nu exista serpi?...
Dictionar turistic
Cheltuieri de anulare - Cancellation charge - Suma platita de turisti ca urmare a suspendarii unei rezervari.
7 recomandari