TurisMALL
powered by

41770

Ghid Punta Cana
Viata de noapte

Punta Cana

Majoritatea hotelurilor ofera turistilor o viata de noapte fascinanta. In incinta hotelului, in fiecare seara au loc petreceri cu diverse teme: show-uri inspirate de Las Vegas, petreceri pe plaja, spectacole cu acrobatii sau cluburi de noapte.

Daca petrecerile din hotel nu sunt pe placul dvs., cluburile din statiune pot fi o alegere interesanta. Prin intermediul concierge-ului, aranjati ca un taxi sa vina sa va ia de la hotel si sa va aduca in siguranta, atunci cand petrecerea se termina. Si in Punta Cana, petrecerile incep dupa ora 00.00 si dureaza pana la primele ore ale diminetii.

Mango Disco Bar se afla in Bavaro si este cel mai popular loc din Punta Cana. Clubul are 5 baruri, 2 etaje, o capacitate de 1800 oameni si este deschis intre orele 23.00 – 05.00. Clubul este plin in fiecare seara, iar intrarea costa 5 $. Primul etaj este gazda evenimentelor sportive, iar la etajul superior se asculta muzica house mixata de DJ celebri.

Areito este localizat in Bavaro si este unul dintre localurile preferate de turisti si localnici. Clubul are 2 camere separate: intr-una se asculta merengue, salsa si bachata, iar in cealalta, muzica de club se aude din boxele clubului.

Tot in Bavaro se afla si clubul Una Mas, un club decorat in stilul barurilor din New York sau Miami. Aici au loc frecvent petreceri tematice, pot fi urmarite diverse evenimente sportive pe proiectorul din club sau puteti dansa pe muzica din anii '80, '90 sau din zilele noastre.

Localizat in interiorul hotelului Riu Resort, Pacha este cel mai mare club din Punta Cana si unul dintre princialele puncte de distractie. Deschis in fiecare seara, Pacha ofera turistilor seri de neuitat: concerte live cu trupe locale, combinatii inedite de muzica internationala cu ritmuri caribiene si cocktail-uri exotice.

Construit intr-o pestera imensa, clubul Imagine se afla la 30 minute distanta de zona hoteliera. Clubul are 4 incaperi decorate diferit, fiecare cu un alt gen de muzica. In functie de numarul de persoane, o parte din camerele clubului pot fi inchise. Popular printre turisti si localnici, Imagine este o experienta unica, greu de egalat. Clubul este deschis in fiecare seara, iar pretul unui bilet este 20 $ si include o bautura gratuita.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto El Dia de Sant Jordi
Anual, pe data de 23 aprilie in Barcelona si imprejurimile sale domneste o atmosfera de sarbatoare. ..
Irlanda  |  Malta  |  Germania  |  Spania  |  Olanda  |  Franta  | 
Stiai ca?
Sri Lanka este numita si "Lacrima Indiei", "Perla Oceanului Indian".... Paraguay se mai numeste si "Insula inconjurata de pamant"...
Dictionar turistic
Hotel - Unitate de cazare, cu camere mobilate care se inchiriaza pe termen scurt turistilor.
7 recomandari