TurisMALL
powered by

30978

Ghid Punta Cana
Transport intern

Punta Cana

In Punta Cana exista un singur aeroport: Aeroportul International Punta Cana. Majoritatea agentiilor asigura transferul de la aeroport la hotel si retur.

In fata aeroportului se afla numeroase taxiuri care va pot duce la destinatia dorita. Toate taxiurile au tarife standard, dar multi soferi sunt pe cont propriu. Cel mai bine ar fi sa clarificati de la inceput pretul, pentru a nu avea surprize. Majoritatea hotelurilor au in apropiere sau pe proprietate statii de taxi, asa ca de la receptie vi se poate face comanda. Soferii de taxi accepta dolari, euro si pesos.

Transportul public acopera toata zona din Punta Cana, insa partea proasta este programul neregulat si aglomeratia din autobuze. Acestea se numesc guaguas, iar pentru a va urca in microbuz, faceti semne cu mana.

Inchirierea unei masini este o alta alternativa ideala pentru a descoperi Punta Cana, iar multe hoteluri au propriile agentii care va ofera autovehicule la preturi competitive.

O alta metoda inedita de a vedea insula este calatoria cu elicopterul. Helidosa este principala companie din Punta Cana care ofera acest serviciu.

FunBuggy este o masina asemanatoare cu cele din desenele animate, care poate fi inchiriata pentru a face turul insulei. Masina este licentiata doar in Republica Dominicana, iar traseul, facut de mai multe masini in acelasi timp, incepe la ora 08.00 si se termina la 17.30.

Un alt mod de a va plimba prin Punta Cana este cu segway, jucaria ecologica pe 2 roti, cu auto-echilibru. Se recomanda ca folosirea segway-ului sa fie facuta in incinta resorturilor.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Italia  |  Germania  |  Belgia  |  Cehia  |  Spania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime?... Premiile Nobel au fost create de savantul si omul de afaceri suedez Alfred Nobel –inventatorul dinamitei – care, in testamentul sau, a cerut ca veniturile imensei sale averi sa fie oferite in fiec...
Dictionar turistic
Vilegiatura - Sejur scurt de vacanta sau de repaus la tara, la munte sau la mare.
7 recomandari