TurisMALL
powered by

145453

Ghid Roma
Sfaturi utile

Roma

In ultima duminica a fiecarei luni puteti intra gratuit la muzeele Vaticanului.

Evitati sa vizitati Roma in luna august. Din cauza caldurii insuportabile, majoritatea localnicilor pleaca in vacanta la mare sau la munte, astfel ca o mare parte din restaurante si magazine sunt inchise.

Hotii de buzunare sunt peste tot in Roma, in special in preajma obiectivelor turistice: zidurile Vaticanului, biserica Sf. Petru, Capitoliu si Fantana Trevi.

Autobuzele 64 si 40 sunt cunoscute ca si “expresul hotilor” sau “inghititorul de portofele”. Autobuzele circula intre Gara Termini si biserica Sf. Petru.

Nu vizitati Piazza Navona si Panteonul joia pentru ca doua dintre cele mai importante atractii turistice sunt inchise: Sant''Agostino cu operele nepretuite ale lui Caravaggio si colectia de pictura de la Galeria Doria Pamphilj.

Website oficial: www.en.turismoroma.it
Informatii turistice: http://www.rome.info/
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
MACARIE RODICA Guest, 23.03.2011

Roma este fantastica. Dupa mine intrece Parisul. Am vazut-o de 2 ori, dar as dori sa o vad an de an. Ghidul este la obiect si foarte util.

 
adi Guest, 07.07.2011

ok

 
ionel costa Guest, 23.01.2018

Ghidul prezentat este sintetic si vreau sa-i multumesc autorului.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Malta  |  Belgia  |  Italia  |  Franta  |  Romania  |  Spania  | 
Stiai ca?
Cel mai mare complex speologic din lume (i.e. cu cea mai mare lungime totala a galeriilor) este Mammoth Cave System(591 km), un mare complex subteran, situat in partea de est a SUA (in statul Kentucky... Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa?...
Dictionar turistic
Imbarcare - Serviciile oferite de o companie de transport pasagerilor prin care se asigura ca turistii au ajuns in mijlocul de transport (transfer de la statia de plecare la mijlocul de transport si invers), iar bagajele au fost transportate la cala.
7 recomandari