TurisMALL
powered by

144526

Ghid Roma
Cand sa vizitezi

Roma

Roma are o clima mediteraneana, iar cea mai indicata perioada pentru un sejur este primavara, cand vremea este superba si cerul albastru, fara nori. Vara, temperaturile sunt foarte mari, deseori sarind de 35 grade Celsius. Din acest motiv, in luna august, multi italieni isi inchid afacerile si pleaca in vacanta.

Daca doriti sa ajungeti la Roma iarna, temperaturile sunt placute, ajungand chiar si la 13 grade Celsius in ianuarie. Toamna este un alt anotimp recomandat pentru vizitarea Romei, insa este posibil ca ploile scurte sa va strice excursia.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
MACARIE RODICA Guest, 23.03.2011

Roma este fantastica. Dupa mine intrece Parisul. Am vazut-o de 2 ori, dar as dori sa o vad an de an. Ghidul este la obiect si foarte util.

 
adi Guest, 07.07.2011

ok

 
ionel costa Guest, 23.01.2018

Ghidul prezentat este sintetic si vreau sa-i multumesc autorului.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Spania  |  Franta  |  Malta  |  Romania  |  Malaysia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Stiati ca sarbatoarea Pastelui incepe in dupa-masa zilei de sambata? Se termina postul de 40 de zile si clopotele incep sa bata din nou? Cel mai important moment al zilei este sfintirea apei botezatoa... Luxemburghezii sunt considerati cei mai bogati cetateni ai lumii si cei mai generosi, totodata?...
Dictionar turistic
Inregistrarea plecarii - Check-out - Intocmirea si achitarea notei de plata, precum si parasirea hotelului de catre client.
7 recomandari