TurisMALL
powered by

34573

Ghid Insula Santorini
Cand sa vizitezi

Insula Santorini

Sezonul estival incepe in aprilie si dureaza pana spre sfarsitul lunii septembrie, cand apa este inca buna pentru a inota. Majoritatea turistilor soseste in Santorini intre lunile iunie – august, cand temperaturile depasesc 30 grade. In timpul verii, exista sanse slabe sa ploua sau ca norii sa se adune pe cerul albastru.

Toamna este o alta perioada buna pentru a vizita insula Santorini. Temperaturile scad cu 10 grade, turistii se raresc, iar preturile scad simtitor.

In noiembrie, temperaturile nu depasesc 20 grade, iar in decembrie – februarie, precipitatiile sunt frecvente, iar temperaturile ajung pana la 16 grade ziua, iar noaptea pana la 8 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Stiai ca?
In orasul La Paz (Bolivia), temperatura medie este de doar 10 grade Celsius? Cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile s... In toate tarile lumii, indiferent de cultura, religie sau zona geografica, soldatii executa salutul numai cu mana dreapta?...
Dictionar turistic
Pax - Prescurtare folosita de agentiile de turism insemnand numar de turisti sau persoane. Ex: 10 Euro/noapte/pax = 10 Euro/noapte/persoana.
7 recomandari