TurisMALL
powered by

52098

Ghid Insula Santorini
Cand sa vizitezi

Insula Santorini

Sezonul estival incepe in aprilie si dureaza pana spre sfarsitul lunii septembrie, cand apa este inca buna pentru a inota. Majoritatea turistilor soseste in Santorini intre lunile iunie – august, cand temperaturile depasesc 30 grade. In timpul verii, exista sanse slabe sa ploua sau ca norii sa se adune pe cerul albastru.

Toamna este o alta perioada buna pentru a vizita insula Santorini. Temperaturile scad cu 10 grade, turistii se raresc, iar preturile scad simtitor.

In noiembrie, temperaturile nu depasesc 20 grade, iar in decembrie – februarie, precipitatiile sunt frecvente, iar temperaturile ajung pana la 16 grade ziua, iar noaptea pana la 8 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Gentse Floralien
Gentse Floralien reprezinta cea mai mare expoziţie florală de interior din lume. Ea se desfasoara ..
Stiai ca?
Atolul cu cea mai mare suprafata de uscat este reprezentat de Insula Craciunului. Acesta apartine de Australia si se afla in Oceanul Indian, la 2.360 km Nord-Vest de Perth in Australia de Vest și ... Marele Canal din China reprezinta cel mai vechi si cel mai mare canal artificial de navigatie din lume. Incepe de la Beijing, el trece prin Tianjin și provinciile Hebei, Shandong, Jiangsu si Zhejiang...
Dictionar turistic
Rezervatie - Teritoriu ocrotit prin lege, pe care nu se pot face transformari, deoarece aici se gasesc plante, animale, minereuri sau formatii geologice rare, care prezinta importanta din punct de vedere stiintific.
7 recomandari