TurisMALL
powered by

33047

Ghid Insula Santorini
Cand sa vizitezi

Insula Santorini

Sezonul estival incepe in aprilie si dureaza pana spre sfarsitul lunii septembrie, cand apa este inca buna pentru a inota. Majoritatea turistilor soseste in Santorini intre lunile iunie – august, cand temperaturile depasesc 30 grade. In timpul verii, exista sanse slabe sa ploua sau ca norii sa se adune pe cerul albastru.

Toamna este o alta perioada buna pentru a vizita insula Santorini. Temperaturile scad cu 10 grade, turistii se raresc, iar preturile scad simtitor.

In noiembrie, temperaturile nu depasesc 20 grade, iar in decembrie – februarie, precipitatiile sunt frecvente, iar temperaturile ajung pana la 16 grade ziua, iar noaptea pana la 8 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Romania  |  Franta  |  Austria  |  Spania  |  Belgia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Comitetul International al Crucii Rosii a primit de 3 ori Premiul Nobel pentru Pace, Linus Pauling este singura persoana care a primit 2 premii Nobel complete (pentru chimie – 1954 si pace – 1962)... Premiile Nobel se acorda numai in urmatoarele domenii: fizica, chimie, psihologie sau medicina, literatura si pace. Banca Nationala a Suediei (cea maiveche banca centrala din lume) a instituit, in mem...
Dictionar turistic
Delta - Forma de relief rezultata din depunerea de mal si de nisip la varsarea unei ape curgatoare intr-un lac, mare sau ocean, pe un teren de panta lina, in conditiile lipsei mareelor si a actiunii curentilor litorali.
7 recomandari