TurisMALL
powered by

50638

Ghid Insula Santorini
Cand sa vizitezi

Insula Santorini

Sezonul estival incepe in aprilie si dureaza pana spre sfarsitul lunii septembrie, cand apa este inca buna pentru a inota. Majoritatea turistilor soseste in Santorini intre lunile iunie – august, cand temperaturile depasesc 30 grade. In timpul verii, exista sanse slabe sa ploua sau ca norii sa se adune pe cerul albastru.

Toamna este o alta perioada buna pentru a vizita insula Santorini. Temperaturile scad cu 10 grade, turistii se raresc, iar preturile scad simtitor.

In noiembrie, temperaturile nu depasesc 20 grade, iar in decembrie – februarie, precipitatiile sunt frecvente, iar temperaturile ajung pana la 16 grade ziua, iar noaptea pana la 8 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Stiai ca?
Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa?... In Egipt, pisica, animalul sacru al zeitei Basted, era folosita pentru indepartarea serpilor?...
Dictionar turistic
Patrimoniu turistic - Ansamblul atractiilor turistice naturale si antropice, al infrastructurii generale si turistice de pe un teritoriu dat; tot mai frecvent fiind utilizata si notiunea de produs turistic.
7 recomandari