TurisMALL
powered by

45489

Ghid Insula Santorini
Viata de noapte

Insula Santorini

Cea mai palpitanta viata de noapte o veti descoperi in capitala insulei, in Fira. Odata cu lasarea serii, strazile inguste pe care se afla numeroase pub-uri si cluburi se aglomereaza cu turisti dornici sa petreaca pana dimineata. In centrul statiunii este centrul distractiei, iar numarul mare de baruri aminteste de zona Lipscani din Bucuresti. In Kamari si in Oia, serile sunt mai linistite, principalele atractii nocturne fiind restaurantele si terasele cu vedere la mare.

Pentru o seara autentica greceasca, mergeti la Club 33. Situat in centrul orasului Fira, la Club 33 se asculta doar muzica greceasca, iar deseori, trupe de dansatori profesionisti intretin atmosfera.

Koo Club este cel mai mare club din Santorini, unde DJ renumiti mixeaza cea mai noua muzica. Situat pe o stanca din Fira, clubul are un ring de dans in aer liber, inconjurat de palmieri, si o sala acoperita unde atmosfera devine incendiara dupa miezul noptii.

Cu decoruri orientale si muzica care te face sa te unduiesti pe ritmurile ei, Taj Majal este unul dintre cele mai aglomerate cluburi din Fira. Draperiile albastre, canapelele din catifea rubinie si divanele acoperite cu matase te duc inapoi in timp.

Din 1979, Enigma este unul dintre cele mai populare cluburi in Fira. Aici se asculta cea mai noua muzica, atmosfera este una dintre cele mai placute, iar bauturile nu sunt scumpe deloc. Clubul are 3 sectiuni conectate intre ele, dintre care o terasa in aer liber si 2 incaperi dotate cu aer conditionat.

Desi bauturile nu sunt foarte ieftine, la Franco''s se aduna toata lumea buna din Santorini. Barul are o terasa de unde se poate admira apusul. Aici veti putea gusta cocktail-uri cu sampanie, iar muzica este un mix ingenios de muzica clasica cu piese moderne, de la Maria Callas la Secret Garden.

O atmosfera unica veti descoperi in restaurantele sau tavernele in care se organizeaza seri grecesti. Toata lumea danseaza si se simte bine, iar cireasa de pe tort o reprezinta farfuriile sparte.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Spania  |  Austria  |  Cehia  |  Belgia  |  Germania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cea mai veche rochie din lume are peste 5.000 de ani si a fost facuta in Egipt?... Laos se mai numeste si "Tara celor un million de elefanti"....
Dictionar turistic
Brevet de turism - Document oficial acordat de o autoritate prin care se atesta capacitatea profesionala a persoanelor care asigura conducerea unor tipuri de unitati operationale din domeniul turismului.
7 recomandari