TurisMALL
powered by

33077

Ghid Insula Santorini
Shopping

Insula Santorini

Ca in toate statiunile estivale, si in Santorini sunt o multime de magazine cu suveniruri, incaltaminte, ochelari de soare sau imbracaminte. Aici veti gasi multe bijuterii lucrate manual, din roci vulcanice. Vinurile grecesti, cosmeticele cu ulei de masline sunt cateva suveniruri obligatorii.

In Fira si in Oia, pe aleele principale se afla numeroase magazine cu bijuterii de lux sau vintage, obiecte de decor lucrate manual, din ceramica frumos colorata si tablouri cu peisaje din Santorini.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Cehia  |  Romania  |  Malta  |  Italia  |  Franta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Cele mai mari salarii oferite profesorilor sunt acordate in Elvetia? Aici, salariul unui profesor debutant porneste de la 33.000 de dolari americani pe an.... Hawaii se apropie de Japonia cu aproximativ 10 centimetri in fiecare an?...
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari