TurisMALL
powered by

49851

Ghid Insula Santorini
Shopping

Insula Santorini

Ca in toate statiunile estivale, si in Santorini sunt o multime de magazine cu suveniruri, incaltaminte, ochelari de soare sau imbracaminte. Aici veti gasi multe bijuterii lucrate manual, din roci vulcanice. Vinurile grecesti, cosmeticele cu ulei de masline sunt cateva suveniruri obligatorii.

In Fira si in Oia, pe aleele principale se afla numeroase magazine cu bijuterii de lux sau vintage, obiecte de decor lucrate manual, din ceramica frumos colorata si tablouri cu peisaje din Santorini.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Germania  |  Grecia  |  Malta  |  Cehia  |  Spania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Elvetia mai este denumita si "Tara Cantoanelor". Cele 26 de cantoane si semicantoane elvetiene reprezinta statele Confederatiei Elvetiene. Fiecare canton detine propria sa constitutie, l... Bisericile din Romania sunt spectaculoase – manastirea Voronet, de exemplu, a fost supranumita "Capela Sixtina a Romaniei" sau „Capela Sixtina a Estului”, atat datorita frumusetii si u...
Dictionar turistic
Statiune climaterica - Localitate situata intr-o regiune cu conditii naturale (geografice, atmosferice si meteorologice) sau climaterice particulare (bogatie in aerosoli, puritatea aerului, ionizare, etc.) indicate in tratamentul unor boli sau pentru fortificarea organismului, dotata cu instalatii si personal necesar efectuarii curelor medicale.
7 recomandari