TurisMALL
powered by

48589

Ghid Sunny Beach
Shopping

Sunny Beach

Sunny Beach nu este o statiune care sa abunde de magazine elegante sau de centre comerciale. Magazinele de aici se axeaza pe articole de plaja, haine de vara, palarii si alte accesorii necesare in vacanta de vara.

Sa nu uitam de magazinele cu suveniruri, atat de indragite de toti turistii. Statiunile din Bulgaria sunt locul ideal de unde puteti cumpara cosmetice cu extract de trandafir: de la sapunuri parfumata pana la apa de colonie.

Tot din Sunny Beach va puteti achiziona o minunata haine din piele naturala sau va puteti exersa ochiul de critic artistic la expozitiile de tablouri pictate pe plajele insorite ale statiunii. Sunny Beach ofera turistilor ocazia de a cumpara bijuterii din argint, cu diverse pietre frumos colorate.

Royal Beach Mall face parte din complexul de 5 stele Barcelo Royal si este cel mai mare centru comercial de pe malul Marii Negre. Pe langa cele 140 de magazine, Adidas, Rinascimento, Zara sau Lee Cooper, mall-ul ofera vizitatorilor un magazin de bijuterii cu diamant, 2 restaurante, KFC, 2 cocktail baruri, piano bar, centru SPA, supermarket, banca si parcare gratuita.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Eveniment..
Spania  |  Grecia  |  Belgia  |  Marea Britanie  |  Malta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Statiunea Baile Herculane este cea mai veche statiune balneara din Romania. Se spune că însuși împăratul Traian ar fi ctitorul stațiunii balneare Băile Herculane, după cum arată monezile ... Mexic se mai numeste si "Tara cactusilor"...
Dictionar turistic
Bac aerian - Avion echipat pentru transportul autovehiculelor si bicicletelor, impreuna cu conducatorii sau pasagerii lor, de la un aeroport la altul.
7 recomandari