TurisMALL
powered by

53489

Ghid Sunny Beach
Shopping

Sunny Beach

Sunny Beach nu este o statiune care sa abunde de magazine elegante sau de centre comerciale. Magazinele de aici se axeaza pe articole de plaja, haine de vara, palarii si alte accesorii necesare in vacanta de vara.

Sa nu uitam de magazinele cu suveniruri, atat de indragite de toti turistii. Statiunile din Bulgaria sunt locul ideal de unde puteti cumpara cosmetice cu extract de trandafir: de la sapunuri parfumata pana la apa de colonie.

Tot din Sunny Beach va puteti achiziona o minunata haine din piele naturala sau va puteti exersa ochiul de critic artistic la expozitiile de tablouri pictate pe plajele insorite ale statiunii. Sunny Beach ofera turistilor ocazia de a cumpara bijuterii din argint, cu diverse pietre frumos colorate.

Royal Beach Mall face parte din complexul de 5 stele Barcelo Royal si este cel mai mare centru comercial de pe malul Marii Negre. Pe langa cele 140 de magazine, Adidas, Rinascimento, Zara sau Lee Cooper, mall-ul ofera vizitatorilor un magazin de bijuterii cu diamant, 2 restaurante, KFC, 2 cocktail baruri, piano bar, centru SPA, supermarket, banca si parcare gratuita.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul Dunarii
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea ..
Romania  |  Franta  |  Germania  |  Austria  |  Belgia  |  Italia  | 
Stiai ca?
Cea mai mare rata a casatoriilor se inregistreaza in Statele Unite? De asemenea, SUA detine si recordul pentru cea mai mare rata a divorturilor.... Cea mai grea insecta din lume este Gandacul Goliat din Africa. El cantareste cca. 100 gr....
Dictionar turistic
Bagaj de mana - Bagaj pe care calatorul il poate pastra cu sine in timpul transportului si asupra caruia este responsabil (termenul se utilizeaza in transportul aerian si in transportul cu autocarul). Bagajul trebuie sa se incadreze intr-o marime standard, care difera in functie de compania aeriana.
7 recomandari