TurisMALL
powered by

25867

Ghid Sunny Beach
Shopping

Sunny Beach

Sunny Beach nu este o statiune care sa abunde de magazine elegante sau de centre comerciale. Magazinele de aici se axeaza pe articole de plaja, haine de vara, palarii si alte accesorii necesare in vacanta de vara.

Sa nu uitam de magazinele cu suveniruri, atat de indragite de toti turistii. Statiunile din Bulgaria sunt locul ideal de unde puteti cumpara cosmetice cu extract de trandafir: de la sapunuri parfumata pana la apa de colonie.

Tot din Sunny Beach va puteti achiziona o minunata haine din piele naturala sau va puteti exersa ochiul de critic artistic la expozitiile de tablouri pictate pe plajele insorite ale statiunii. Sunny Beach ofera turistilor ocazia de a cumpara bijuterii din argint, cu diverse pietre frumos colorate.

Royal Beach Mall face parte din complexul de 5 stele Barcelo Royal si este cel mai mare centru comercial de pe malul Marii Negre. Pe langa cele 140 de magazine, Adidas, Rinascimento, Zara sau Lee Cooper, mall-ul ofera vizitatorilor un magazin de bijuterii cu diamant, 2 restaurante, KFC, 2 cocktail baruri, piano bar, centru SPA, supermarket, banca si parcare gratuita.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Franta  |  Malta  |  Belgia  |  Italia  |  Spania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Faimoasele premii Nobel, impreuna cu Premiul pentru Economie, se decerneaza in fiecare an la Stockholm, capitala Suediei, cu exceptia Premiului Nobel pentru Pace, care este decernat la Oslo, capitala ... Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa?...
Dictionar turistic
Adapost pentru excursionisti - Mijloace improvizate de cazare, create, in general, de organizatii particulare sau institutii publice pentru a compensa absenta hotelurilor in anumite regiuni putin frecventate; popasuri de tip han pentru tineret, instalate si administrate de organizatii de tineret pentru membrii lor.
7 recomandari