TurisMALL
powered by

26613

Ghid Sunny Beach
Shopping

Sunny Beach

Sunny Beach nu este o statiune care sa abunde de magazine elegante sau de centre comerciale. Magazinele de aici se axeaza pe articole de plaja, haine de vara, palarii si alte accesorii necesare in vacanta de vara.

Sa nu uitam de magazinele cu suveniruri, atat de indragite de toti turistii. Statiunile din Bulgaria sunt locul ideal de unde puteti cumpara cosmetice cu extract de trandafir: de la sapunuri parfumata pana la apa de colonie.

Tot din Sunny Beach va puteti achiziona o minunata haine din piele naturala sau va puteti exersa ochiul de critic artistic la expozitiile de tablouri pictate pe plajele insorite ale statiunii. Sunny Beach ofera turistilor ocazia de a cumpara bijuterii din argint, cu diverse pietre frumos colorate.

Royal Beach Mall face parte din complexul de 5 stele Barcelo Royal si este cel mai mare centru comercial de pe malul Marii Negre. Pe langa cele 140 de magazine, Adidas, Rinascimento, Zara sau Lee Cooper, mall-ul ofera vizitatorilor un magazin de bijuterii cu diamant, 2 restaurante, KFC, 2 cocktail baruri, piano bar, centru SPA, supermarket, banca si parcare gratuita.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Turismul online ajuta la cresterea pietei de turism din Romania
Piata de turism online din Romania a explodat in ultima vreme, agentiile de turism incepand sa explo..
Stiai ca?
Cele mai multe rapiri de copii, peste doua treimi din numarul total al acestor infractiuni la nivel mondial, au loc in Columbia?... In Franta, in unele restaurante un pahar de vin este gratuit, in timp ce berea este considerata un lux si este bauta doar la ocazii speciale?...
Dictionar turistic
Hidroavion - Avion destinat transportului de pasageri, echipat cu dispozitive care ii permit sa se mentina pe apa.
7 recomandari