TurisMALL
powered by

48592

Ghid Sunny Beach
Transport intern

Sunny Beach

In Suuny Beach exista autobuze si microbuze care fac legatura cu statiunile din jur: Bourgas, Pomorie si Nessebar. In timpul sezonului estival, transportul este dominat de microbuze si taxiuri care ofera preturi competitive.

Pentru ca nu este o statiune foarte mare, cel mai popular mijloc de transport este mersul pe jos. Statiunea poate fi strabatuta pe jos de la un cap la altul in cel mult 30 de minute.

Daca doriti sa explorati statiunile din jur, puteti merge cu microbuzul sau inchiria o masina. De asemenea, puteti opta si pentru o barca cu ajutorul careia puteti explora zonele din jurul statiunii Sunny Beach.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de film independent de la Roma (RIFF)
Festivalul de film independent de la Roma (RIFF) exista inca inainte de aparitia Festivalului Intern..
Stiai ca?
Stiati ca sarbatoarea Pastelui incepe in dupa-masa zilei de sambata? Se termina postul de 40 de zile si clopotele incep sa bata din nou? Cel mai important moment al zilei este sfintirea apei botezatoa... Elefantii nu isi pot apleca capul din cauza gatului gros si scurt. Pentru a prelua ceva de pe sol in gura se folosesc de trompa....
Dictionar turistic
Vagon bar - Vagon sau parte dintr-un vagon unde se afla un bar si cateva mese. Aici, calatorii pot servi gustari si bauturi racoritoare sau alcoolice.
7 recomandari