TurisMALL
powered by

53771

Ghid Sunny Beach
Transport intern

Sunny Beach

In Suuny Beach exista autobuze si microbuze care fac legatura cu statiunile din jur: Bourgas, Pomorie si Nessebar. In timpul sezonului estival, transportul este dominat de microbuze si taxiuri care ofera preturi competitive.

Pentru ca nu este o statiune foarte mare, cel mai popular mijloc de transport este mersul pe jos. Statiunea poate fi strabatuta pe jos de la un cap la altul in cel mult 30 de minute.

Daca doriti sa explorati statiunile din jur, puteti merge cu microbuzul sau inchiria o masina. De asemenea, puteti opta si pentru o barca cu ajutorul careia puteti explora zonele din jurul statiunii Sunny Beach.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Malta  |  Grecia  |  Franta  |  Spania  |  Ungaria  |  Germania  | 
Stiai ca?
Prima fabrica de autoturisme din Romania a fost construita la Pitesti, iar numele primului autoturism romanesc a fost "Dacia 1100".... Galileo Galilei este primul invatat care a afirmat ca legile naturii sunt matematice. El scria in Il Saggiatore „Filosofia este scrisa in aceast mare carte, universul ... este scris in limba matemat...
Dictionar turistic
Folclor - Folklore - Totalitatea creatiilor artistice, literare, muzicale, plastice, a obiectelor si traditiilor populare ale unei regiuni sau tari.
7 recomandari