TurisMALL
powered by

52933

Ghid Sunny Beach
Transport intern

Sunny Beach

In Suuny Beach exista autobuze si microbuze care fac legatura cu statiunile din jur: Bourgas, Pomorie si Nessebar. In timpul sezonului estival, transportul este dominat de microbuze si taxiuri care ofera preturi competitive.

Pentru ca nu este o statiune foarte mare, cel mai popular mijloc de transport este mersul pe jos. Statiunea poate fi strabatuta pe jos de la un cap la altul in cel mult 30 de minute.

Daca doriti sa explorati statiunile din jur, puteti merge cu microbuzul sau inchiria o masina. De asemenea, puteti opta si pentru o barca cu ajutorul careia puteti explora zonele din jurul statiunii Sunny Beach.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Germania  |  Olanda  |  Ungaria  |  Irlanda  |  Franta  |  Turcia  | 
Stiai ca?
De la un simbol al intelectualismului la unealta zilnica, stiloul, inventat de Petrache Poenaru, a revolutionat invatamantul. Inventia a fost brevetata pe data de 25 mai, 1827, de catre guvernul franc... Prima persoana care a afirmat ca galaxia noastra este formata din stele a fost filozoful grec Democrit (460-370 i.Hr), insa cel care a observat discul galactic, dar si numeroase stele cu ajutorul tele...
Dictionar turistic
Pensiune completa - Full board - Masa completa (mic dejun, pranz si cina), dar exclude bauturile alcoolice sau nealcoolice.
7 recomandari