TurisMALL
powered by

25874

Ghid Sunny Beach
Transport intern

Sunny Beach

In Suuny Beach exista autobuze si microbuze care fac legatura cu statiunile din jur: Bourgas, Pomorie si Nessebar. In timpul sezonului estival, transportul este dominat de microbuze si taxiuri care ofera preturi competitive.

Pentru ca nu este o statiune foarte mare, cel mai popular mijloc de transport este mersul pe jos. Statiunea poate fi strabatuta pe jos de la un cap la altul in cel mult 30 de minute.

Daca doriti sa explorati statiunile din jur, puteti merge cu microbuzul sau inchiria o masina. De asemenea, puteti opta si pentru o barca cu ajutorul careia puteti explora zonele din jurul statiunii Sunny Beach.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Spania  |  Franta  |  Grecia  |  Romania  |  Cehia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Gradina Botanica din Tokio se inchide 2 luni pe an pentru a oferi animalelor o perioada de liniste, departe de vizitatori.... In Bangladesh exista o lege care permite autoritatilor sa aresteze elevii cu varste mai mari de 15 ani care copiaza la examene?...
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari