TurisMALL
powered by

25875

Ghid Sunny Beach
Viata de noapte

Sunny Beach

Nici cand se lasa seara nu ai cum sa te plictisesti in Sunny Beach. Cluburile de noapte, discotecile in aer liber, restaurantele cu programe artistice sau terasele cu vedere la mare te indeamna sa le calci pragul si sa te simti ca acasa.

Din fericire, multe localuri nu impun tinuta obligatorie, asa ca puteti sa va imbracati comod sau la patru ace, alegerea va apartine.

Recomandarile noastre sunt: Amigos (vizavi de hotelul Globus), Corner Cocktail bar (vizavi de hotelul Kuban), Cacao Beach (club pe plaja, renumit pentru petrecerile house), Lazur (club pe 2 nivele, popular printre turisti), Disco Orange (langa hotelurile Stranja, Wella si Flamingo), Disco Revolution si Bedroom (terasa de lux si club cu muzica comerciala).

Satuli de cluburi si muzica comerciala? Atunci ar trebui sa incercati Iceberg Live Music Club, pentru o portie de muzica rock live, cantata de trupe bulgaresti talentate. La Red Lion Pub puteti canta karaoke fara inhibitii.

La Sharkies Pub puteti sa va relaxati pe terasa la o bere rece sau puteti gusta preparatele delicioase din bucataria bulgara.

Tot in apropiere de hotelul Kuban se afla discoteca Mania, una dintre cele mai faimoase din statiune. Mania este adeseori vizitata de DJ renumiti, iar genul de muzica care se asculta aici este house.

  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
cristina Guest, 19.05.2015

:)))) eu am fost si m-a costat autocaru 35 euro!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Germania  |  Austria  |  Grecia  |  Malaysia  |  Franta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Liberia, Africa, are cea mai mare flota comerciala din lume?... In vremurile de mult apuse, egiptenii venerau peste 1.000 de zei si zeite, iar cel mai important era Ra, zeul soarelui?...
Dictionar turistic
Carte verde - Certificat de asigurare care atesta ca masina este asigurata in exteriorul tarii. Asigurarea de Carte Verde acopera pagubele produse tertilor pe teritoriul altor tari.
7 recomandari