TurisMALL
powered by

50111

Ghid Tenerife
Cand sa vizitezi

Tenerife

Insula Tenerife este cunoscuta ca si La Isla de la Eterna Primavera, ce inseamna insula cu primavara eterna. Tenerife se afla in apropiere de coasta de vest a Africii si are o clima sub-tropicala, cu numeroase zile insorite si temperaturi ridicate. De fapt, diferenta de grade intre vara si iarna este relativ mica.

Primavara este un anotimp perfect pentru a vizita insula Tenerife. Temperaturile sunt placute, iar vremea rasfata turistii cu multe ore de soare bland. In luna martie, temperaturile ajung pana la 22 grade Celsius, urmand ca in mai sa creasca pana la 24 – 25 grade. Multi turisti prefera sa viziteze Tenerife primavara datorita preturilor mici la avion si cazare.

Odata cu luna mai, temperaturile cresc o data cu numarul turistilor. Sezonul de varf este in lunile iulie si august, cand ajung pana la 30 grade Celsius. Datorita curentilor din golf, vremea nu este foarte calda, un sejur de vara in Tenerife fiind o destinatie frumoasa pentru un sejur reusit.

Primele luni de toamna pastreaza aerul din lunile de vara. Cu temperaturi situate intre 25 – 27 grade Celsius, toamna este un anotimp bun pentru a vizita Insula Tenerife.

Iarna este cel mai rece anotimp al anului in Tenerife. Desi temperaturile se situeaza intre 20 – 22 grade Celsius, ploua des si uneori este innorat. In serile de iarna, temperaturile pot ajunge pana la 15 grade. Insa, chiar si iarna, soarele rasfata turistii care vin aici in numar mare de Craciun sau Revelion.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Stiai ca?
Andorra este statul in care somajul este 0%? De asemenea, in Andorra nu exista niciun post de televiziune.... In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?...
Dictionar turistic
Calatorie - Deplasare colectiva sau individuala, organizata de o agentie de turism, pentru un pret fix, determinat; programul de calatorie poate fi oferit de agentie sau stabilit la cererea clientului.
7 recomandari