TurisMALL
powered by

42916

Ghid Tenerife
Shopping

Tenerife

Shopping-ul in Tenerife a devenit una dintre principalele atractii, un numar mare de magazine aflandu-se in Santa Cruz, capitala insulei. Aici veti gasi multe magazine importante, printre care lantul spaniol El Corte Ingles, magazinul IKEA, centrul comercial: Continente Shopping Centre si Marks & Spencer.

Cele mai populare suveniruri din Tenerife sunt: cosurile impletite din nuiele, tacamuri si fete de masa din in, frumos cusute, obiecte de decor lucrate manual si magnetii de frigider. In Tenerife exista multe magazine care vand in regim de duty-free tigari, alcool, trabucuri, parfumuri si bunuri electronice.

Principalele strazi de shopping din Santa Cruz sunt: Calle Bethencourt Alfonso, Calle El Castillo, Calle Sabino Berhelot, Calle San José, Calle Villalba Hervás, Rambla de Pulido si Plaza de la Candelaria si Plaza de Espana.

Tot in Santa Cruz se afla Mercado de Nuestra Señora de Africa, o piata africana unde puteti gasi diverse suveniruri, majoritatea contrafacute.

In statiune Alcampo, in incinta resortului La Laguna exista un mall frumas si bine aprovizionat, cu branduri internationale: Villa Shopping Centre.

De asemenea, si in statiunile Playa de las Americas, Playa Del Duque si San Eugeno exista strazi cu magazine elegante.

Daca ajungeti in Puerto de la Cruz, va recomandam strazile din preajma Plaza del Charco, Avenida Generalisimo, Calle de la Hoya si Calle de San Felipe.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Germania  |  Cehia  |  Spania  |  Malta  |  Belgia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Indonezia este cea mai mare țara din Asia de Sud-Est și cea mai mare țara aflata in totalitate pe insule. Aceasta are o suprafata de 1.910.931 km2.... Populatia Pamantului sau Populatia mondiala reprezinta numarul total de oameni care traiesc pe Pământ într-un anumit moment. In martie 2020 populatia Pamantului (populatia mondiala) a fost estim...
Dictionar turistic
Excursie - Calatorie de o singura zi unde se viziteaza diferite atractii turistice, fara a petrece noaptea la un hotel sau pensiune.
7 recomandari