TurisMALL
powered by

39435

Ghid Valletta
Shopping

Valletta

Cu o multime de magazine cochete, Malta este un paradis pentru fanele shopping-ului. In Gozo veti gasi dantele delicate si pulovere lucrate manual, in culori uimitoare.

Bijuterii lucrate manual sunt renumite in Malta, iar vasele din sticla pictate manual se gasesc in orice colt al insulei. In fiecare oras al Maltei exista cateva magazine de antichitati; aici veti gasi picturi maritime, piese de mobilier din secolele trecute, ceasuri malteze etc.

Capitala Maltei, Valletta, este un loc popular printre localnici si turisti datorita magazinelor locale, cu suveniruri, antichitati. Aici nu veti gasi centre comerciale, ca in marile orase, ci magazine micute unde veti fi asistati de propietari. Nu ratati complexul Embasy sau Savoy. Principala strada de shopping este Republic, unde veti gasi magazine locale si branduri internationale. Si strada Merchants este intesata de magazine cu bijuterii, cosmetice sau librarii.

Sliema este o alta statiune cunoscuta pentru magazinele sale. Cele mai cunoscute sunt Plaza, Tigne, Hamrun si Paola.

In St. Julians, cele mai celebre magazine se gasesc in centrul statiunii, pe strada Portomasso.

Targurile sunt una dintre pricipalele activitati in Malta. De la articole noi pana la haine vechi, jucarii sau mobilier, cu siguranta veti gasi ceva pe placul dvs. In Valletta targurile se tin in fiecare duminica, iar in Birgu se tin in fiecare marti. In piata centrala din Gozo, Victoria, targurile sunt zilnice.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Iordan Gabriel Guest, 13.04.2011

In general ghidul este bunicel, dar are si anumite lipsuri si anume: - ati omis Mdina (Silent city) un oras-cetate superb, aproape de Rabat; - ati omis Ta'Qall o locatie a mestesugarilor si artizanilor locali, cu lucrari in piele, sticla, aur, pietre pretioase, ceramica etc; - ati omis Marsaxlokk un superb sat de pescari din estul extrem al insulei - trebuia sa dati mai multe obiective despre insula Gozo.

 
andreea Guest, 15.04.2011

as pleca in Malta cu un troller Case Logic

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Stiai ca?
In fiecare minut, Pamantul este lovit de 6.000 de fulgere?... Spania are peste 8.000 km de plaje?...
Dictionar turistic
Aeroport - Airport - Ansamblu constituit din terenul, cladirile si instalatiile necesare decolarii, aterizarii, manevrarii, adapostirii si întretinerii avioanelor.
7 recomandari