TurisMALL
powered by

39434

Ghid Valletta
Viata de noapte

Valletta

Viata de noapte in Malta este unica si incitanta, cu o atmosfera incendiara. Cea mai faimoasa zona este Paceville, in apropiere de St. Julians, unde veti gasi multe cluburi in aer liber.

Unul dintre cele mai renumite cluburi este Gianpula, situat in apropiere de centrul vechi din Mdina. Intrarea costa 7 euro, iar bauturile sunt ieftine. Atmosfera este placuta, iar muzica este un mix reusit de house, dance-pop si R&B.

Numero Uno este un club legendar in Malta. Cunoscut si recomandat de toti cei care i-au trecut pragul, Numero Uno gazduieste unele dintre cele mai reusite petreceri ale verii.

Buskett Roadhouse se afla in Paceville si atrage in fiecare weekend sute de tineri dornici de distractie. Muzica house, DJ celebri si petrecerile cu tematici sunt specifice acestui club.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Iordan Gabriel Guest, 13.04.2011

In general ghidul este bunicel, dar are si anumite lipsuri si anume: - ati omis Mdina (Silent city) un oras-cetate superb, aproape de Rabat; - ati omis Ta'Qall o locatie a mestesugarilor si artizanilor locali, cu lucrari in piele, sticla, aur, pietre pretioase, ceramica etc; - ati omis Marsaxlokk un superb sat de pescari din estul extrem al insulei - trebuia sa dati mai multe obiective despre insula Gozo.

 
andreea Guest, 15.04.2011

as pleca in Malta cu un troller Case Logic

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Eveniment..
Italia  |  Ungaria  |  Turcia  |  Austria  |  Spania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Romania reprezinta una dintre primele tari din lume in ceea ce priveste numarul si diversitatea pesterilor. Pana in prezent se stie de existenta unui numar de peste 12.000 de pesteri in tara.... Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador....
Dictionar turistic
Excursie - Calatorie de o singura zi unde se viziteaza diferite atractii turistice, fara a petrece noaptea la un hotel sau pensiune.
7 recomandari