TurisMALL
powered by

42485

Ghid Valletta
Viata de noapte

Valletta

Viata de noapte in Malta este unica si incitanta, cu o atmosfera incendiara. Cea mai faimoasa zona este Paceville, in apropiere de St. Julians, unde veti gasi multe cluburi in aer liber.

Unul dintre cele mai renumite cluburi este Gianpula, situat in apropiere de centrul vechi din Mdina. Intrarea costa 7 euro, iar bauturile sunt ieftine. Atmosfera este placuta, iar muzica este un mix reusit de house, dance-pop si R&B.

Numero Uno este un club legendar in Malta. Cunoscut si recomandat de toti cei care i-au trecut pragul, Numero Uno gazduieste unele dintre cele mai reusite petreceri ale verii.

Buskett Roadhouse se afla in Paceville si atrage in fiecare weekend sute de tineri dornici de distractie. Muzica house, DJ celebri si petrecerile cu tematici sunt specifice acestui club.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Iordan Gabriel Guest, 13.04.2011

In general ghidul este bunicel, dar are si anumite lipsuri si anume: - ati omis Mdina (Silent city) un oras-cetate superb, aproape de Rabat; - ati omis Ta'Qall o locatie a mestesugarilor si artizanilor locali, cu lucrari in piele, sticla, aur, pietre pretioase, ceramica etc; - ati omis Marsaxlokk un superb sat de pescari din estul extrem al insulei - trebuia sa dati mai multe obiective despre insula Gozo.

 
andreea Guest, 15.04.2011

as pleca in Malta cu un troller Case Logic

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Italia  |  Cehia  |  Germania  |  Romania  |  Malta  |  Spania  | 
Stiai ca?
Aproape jumatate din suprafata statului Ecuador este considerata rezervatie naturala?... Zilnic, Marele Zid Chinezesc este vandalizat de oamenii care vand mici portiuni din zid sub forma de suvenir?...
Dictionar turistic
Brevet de turism - Document oficial acordat de o autoritate prin care se atesta capacitatea profesionala a persoanelor care asigura conducerea unor tipuri de unitati operationale din domeniul turismului.
7 recomandari