TurisMALL
powered by

44030

Ghid Valletta
Viata de noapte

Valletta

Viata de noapte in Malta este unica si incitanta, cu o atmosfera incendiara. Cea mai faimoasa zona este Paceville, in apropiere de St. Julians, unde veti gasi multe cluburi in aer liber.

Unul dintre cele mai renumite cluburi este Gianpula, situat in apropiere de centrul vechi din Mdina. Intrarea costa 7 euro, iar bauturile sunt ieftine. Atmosfera este placuta, iar muzica este un mix reusit de house, dance-pop si R&B.

Numero Uno este un club legendar in Malta. Cunoscut si recomandat de toti cei care i-au trecut pragul, Numero Uno gazduieste unele dintre cele mai reusite petreceri ale verii.

Buskett Roadhouse se afla in Paceville si atrage in fiecare weekend sute de tineri dornici de distractie. Muzica house, DJ celebri si petrecerile cu tematici sunt specifice acestui club.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Iordan Gabriel Guest, 13.04.2011

In general ghidul este bunicel, dar are si anumite lipsuri si anume: - ati omis Mdina (Silent city) un oras-cetate superb, aproape de Rabat; - ati omis Ta'Qall o locatie a mestesugarilor si artizanilor locali, cu lucrari in piele, sticla, aur, pietre pretioase, ceramica etc; - ati omis Marsaxlokk un superb sat de pescari din estul extrem al insulei - trebuia sa dati mai multe obiective despre insula Gozo.

 
andreea Guest, 15.04.2011

as pleca in Malta cu un troller Case Logic

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Stiai ca?
Singapore poarta si supranumele de "Tigrul asiatic".... …in tarile din Asia, ceaiul reprezinta insasi arta de a trai? In timpul Chinei imperiale, ceaiul era considerat indispensabil oricarei ceremonii. In timpul celei de casatorie, de exemplu, ceaiul sim...
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari