TurisMALL
powered by

76824

Ghid Viena
Cand sa vizitezi

Viena

Viena este frumoasa indiferent de sezon, dar orasul capata un farmec unic in perioada targului de Craciun, organizat in fiecare an in perioada 15 noiembrie – 24 decembrie. Atunci orasul se schimba, se transforma intr-o lume de poveste, sute de casute din lemn rasar peste tot in centrul metropolei si intregesc bogatia de ornamente cu care este infrumusetata Viena cu ocazia Sarbatorilor.

De asemenea, o alta perioada optima pentru a petrece un concediu in capitala Austriei este martie-mai, cand orasul se afla, teoretic, in extrasezon si este ferit de aglomeratia de turisti. Din acest motiv nici obiectivele turistice nu sunt la fel de aglomerate si veti petrece mai putin timp la cozi ca in lunile de vara.

Website oficial: www.wien.info
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
georgescu sergiu Guest, 15.01.2016

exceptionala prezentare,abordare inspirata,pe intelesul tuturor si foarte utila turistului de orice nivel.felicitari si multumim.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Stiai ca?
C.I. Parhon este autorul primului tratat de endocrinologie din lume (1909), a infiintat prima catedra de endocrinologie din lume (1933) si a organizat primul congres de endocrinologie din Europa Centr... Cele mai mari zece mari dupa suprafata sunt: Marea Coralilor (4 183 510 km2) Marea Chinei de Sud (3 596 390 km2) Marea Caraibilor (2 834 290 km2) Marea Bering (2 519 580 km2) Marea Mediterana (...
Dictionar turistic
Rulota - Vehicul de turism, remorcat sau cu motor propriu, amenajat ca locuinta, permitand astfel sejurul in aer liber, acolo unde stationarea unor astfel de vehicule este autorizata sau in campinguri special echipate pentru a le primi.
7 recomandari