TurisMALL
powered by

77900

Ghid Viena
Cand sa vizitezi

Viena

Viena este frumoasa indiferent de sezon, dar orasul capata un farmec unic in perioada targului de Craciun, organizat in fiecare an in perioada 15 noiembrie – 24 decembrie. Atunci orasul se schimba, se transforma intr-o lume de poveste, sute de casute din lemn rasar peste tot in centrul metropolei si intregesc bogatia de ornamente cu care este infrumusetata Viena cu ocazia Sarbatorilor.

De asemenea, o alta perioada optima pentru a petrece un concediu in capitala Austriei este martie-mai, cand orasul se afla, teoretic, in extrasezon si este ferit de aglomeratia de turisti. Din acest motiv nici obiectivele turistice nu sunt la fel de aglomerate si veti petrece mai putin timp la cozi ca in lunile de vara.

Website oficial: www.wien.info
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
georgescu sergiu Guest, 15.01.2016

exceptionala prezentare,abordare inspirata,pe intelesul tuturor si foarte utila turistului de orice nivel.felicitari si multumim.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Maratonul Londonez (London Marathon)
Maratonul Londonez se desfasoara anual in aprilie, fiind unul dintre cele mai mari maratoane urbane ..
Malta  |  Olanda  |  Spania  |  Romania  |  Ungaria  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
Potrivit unei legende populare, ceaiul a fost descoperit de imparatul chinez Shennong, in 2737 I.Hr, cand o frunza de ceai i-a cazut in apa fierbinte?... Exista mai multi oameni care invata limba engleza in China decat cei care o vorbesc oficial in Statele Unite (peste 300 de milioane)? ...
Dictionar turistic
Voiaj - Deplasare (pe jos sau cu ajutorul unui mijloc de transport) facuta de o persoana intr-un loc departat; calatorie.
7 recomandari