TurisMALL
powered by

73369

Ghid Viena
Viata de noapte

Viena

Viena se afla pe lista oraselor care nu dorm niciodata, bucurandu-i pe turistii care prefera o viata de noapte activa. Vienezii le pun la dispozitie acestora, o gama larga de cluburi si baruri unde se pot distra pana la cele mai tarzii ore din noapte.

Spre exemplu, un bar inedit este Palmenhaus (la intersectia Burggarten cu Goethegasse), amenajat intr-o fosta sera, unde se ofera o selectie de vinuri austriece de calitate. In Planter’s Club (Zelinkagasse, nr 4) se servesc cocktailuri, peste 300 de feluri de whisky si nu mai putin de 90 de tipuri de rom.

Skybar (Karntner Strasse, nr 19) este foarte popular printre tinerii care au bani de cheltuit, aici preturile find ceva mai piperate. Volksgarten (Burgring, nr 1) in schimb este unul dintre cele mai accesibile si cautate locuri de distractie din oras, cu un amestec variat de muzica: soul, funk hip-hop si house.

Bermuda Brau (Rabensteig, nr 6) si-a castigat faima datorita berii la halba, servita in ulcioare de lut, iar Havana Club (Mahlerstrasse, nr 11) este mai potrivit pentru fanii muzicii cubaneze si pentru cei care prefera ca romul.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
georgescu sergiu Guest, 15.01.2016

exceptionala prezentare,abordare inspirata,pe intelesul tuturor si foarte utila turistului de orice nivel.felicitari si multumim.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Belgia  |  Franta  |  Germania  |  Malta  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Thomas Edison si Nikola Tesla, desi au fost nominalizati ca potentiali laureati ai premiilor Nobel din anul 1915, niciunul dintre ei nu a fost laureat, in ciuda contributiilor stiintifice majore ale f... Lamaia este un fruct care a fost adus in Europa in timpul cruciadelor, desi vechii greci si romanii l-au consumat cu mult timp inainte (lamaia apare in fresce facute prin secolul II). Se crede ca lama...
Dictionar turistic
City break - O escapada pe o perioada scurta programata, in general, la sfarsit de saptamana intr-o capitala turistica sau culturala.
7 recomandari