TurisMALL
powered by

77930

Ghid Viena
Viata de noapte

Viena

Viena se afla pe lista oraselor care nu dorm niciodata, bucurandu-i pe turistii care prefera o viata de noapte activa. Vienezii le pun la dispozitie acestora, o gama larga de cluburi si baruri unde se pot distra pana la cele mai tarzii ore din noapte.

Spre exemplu, un bar inedit este Palmenhaus (la intersectia Burggarten cu Goethegasse), amenajat intr-o fosta sera, unde se ofera o selectie de vinuri austriece de calitate. In Planter’s Club (Zelinkagasse, nr 4) se servesc cocktailuri, peste 300 de feluri de whisky si nu mai putin de 90 de tipuri de rom.

Skybar (Karntner Strasse, nr 19) este foarte popular printre tinerii care au bani de cheltuit, aici preturile find ceva mai piperate. Volksgarten (Burgring, nr 1) in schimb este unul dintre cele mai accesibile si cautate locuri de distractie din oras, cu un amestec variat de muzica: soul, funk hip-hop si house.

Bermuda Brau (Rabensteig, nr 6) si-a castigat faima datorita berii la halba, servita in ulcioare de lut, iar Havana Club (Mahlerstrasse, nr 11) este mai potrivit pentru fanii muzicii cubaneze si pentru cei care prefera ca romul.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
georgescu sergiu Guest, 15.01.2016

exceptionala prezentare,abordare inspirata,pe intelesul tuturor si foarte utila turistului de orice nivel.felicitari si multumim.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Parada si Festivalul Sfantului Patrick (St. Patrick' s Day)
Festivalul Sfantului Patrick reprezinta un eveniment desfasurat anual in martie, in centrul Londrei...
Stiai ca?
Lacul de baraj Kariba reprezinta lacul artificial cu cel mai mare volum de apa din lume. Are o capacitate de stocare de 180 km³ si se extinde pe 280 km. Barajul Kariba este un baraj hidroelectric ... Cuvantul piranha provine din limba indienilor si inseamana peste cu dinti....
Dictionar turistic
Turism extrem - Turism de aventura practicat in zone muntoase. Sporturile care pot fi practicate sunt: mountainbiking, zborul cu parapanta, raftingul, cursurile de supravietuire in munti, excursiile subacvatice la epavele de pe fundul marii, etc.
7 recomandari