TurisMALL
powered by

71771

Ghid Viena
Shopping

Viena

Cele mai bune strazi pentru cumparaturi sunt cele din districtul 1 din jurul Kartner Strasse si al zonei Graben. De asemenea, magazine foarte bune pentru shopping se afla pe Kohlmarkt.
Cea mai ieftina varianta pentru articole de imbracaminte moderne este Mariahilfer Strasse.

In cazul in care stiti deja ce fel de suveniruri sau ce produse vreti sa cumparati pentru acasa, puteti da o raita prin magazinele de specialitate. Haas & Haas ofera mai mult de 200 de tipuri de ceaiuri, Chocolat reprezinta alegerea perfecta pentru produse cu ciocolata sau pentru carti legate de acest deliciu universal, Doblinger este cautat de cei care vor sa cumpere partituri muzicale, iar de la Theyer & Hardtmut se pot procura cele mai bune stilouri si agende.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca magazinele vieneze inchid timp de o ora la pranz, iar programul lor se termina la ora 17:00. De asemenea, duminica, majoritatea sunt inchise, cu exceptia minimarketurilor din principalele statii de tren si din marile benzinarii.

Shakespeare & Co sau Libraria Britannica sunt doua dintre librariile importante din oras, care comercializeaza carti din literatura contemporana, volume despre istoria Vienei alaturi de numeroase alte titluri.

Daca sunteti mai degraba interesati de achizitionarea unor obiecte de mobilier aveti de ales intre Galeria Ambiente si Es breent. Prima are piese de mobilier realizate de designeri si producatori vienezi, in timp ce a doua comercializeaza piese de mobilier realizate in perioada 1900 – 1970.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
georgescu sergiu Guest, 15.01.2016

exceptionala prezentare,abordare inspirata,pe intelesul tuturor si foarte utila turistului de orice nivel.felicitari si multumim.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Cehia  |  Franta  |  Malta  |  Austria  |  Italia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Termitele Africane pot construi musuroaie de cca. 13 metri inaltime.... Numai marea piramida a lui Keops contine suficienta piatra incat sa poate fi construit un zid inalt de 50 de centimetri care sa inconjoare planeta la Ecuator?...
Dictionar turistic
Charter - Avion sau autocar inchiriat de catre o agentie de turism, o persoana, sau un grup de persoane pentru efectuarea unei calatorii in afara curselor aeriene regulate.
7 recomandari