TurisMALL
powered by

22622

Ghid Bangkok
Festivaluri si sarbatori

Bangkok

Cel mai important festival din Thailanda este Anul Nou Chinezesc (Chinese New Year). In fiecare an, in Chinatown, in prima luna a anului, strazile orasului imbraca haine de sarbatoare. Paradele anuale, culorile ametitoare, bucuria oamenilor si focurile de artificii sunt doar cateva dintre atractiile anuale.

La sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie are loc Festivalul Vegetarian. Evenimentul dureaza 9 zile si este celebrat de comunitatea chineza din Thailanda. Acestia sunt convinsi ca daca se vor abtine de la carne si alti stimulenti in a noua luna a calendarului chinezesc, vor obtine sanatate si linistea mintii.

Festivalul Songkran marcheaza inceputul traditionalului An Nou thailandez (Thai New Year). Festivalul dureaza 3 zile in care au loc diverse evenimente, printre care si bataile cu apa. In Bangkok, cele mai frumoase festivitati au loc langa Grand Palace si Sanam Luang. Totodata, mai au loc reprezentatii de dansuri, show-uri cu muzica live si intreceri cu barca.

Thai Beer Festival are loc in lunile octombrie si noiembrie si este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Pe langa brandurile locale de bere, comerciantii servesc si mancare thailandeza traditionala. Anual, festivalul se bucura de cea mai mare notorietate in fata Central World Plaza.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Italia  |  Spania  |  Germania  |  Austria  |  Cehia  |  Malta  | 
Stiai ca?
FC Barcelona este cel mai mare stadion privat din lume, cu peste 100.000 de locuri? Stadionul este unul dintre cele mai vizitate puncte turistice din Barcelona?... In China, nuanta de alb este destinata inmormantarilor? ...
Dictionar turistic
Cursa in gol - Avion sau alt vehicul care calatoreste fara pasageri sau marfa; angajat al unei companiei aviatice, maritime care calatoreste gratis.
7 recomandari