TurisMALL
powered by

22964

Ghid Bangkok
Festivaluri si sarbatori

Bangkok

Cel mai important festival din Thailanda este Anul Nou Chinezesc (Chinese New Year). In fiecare an, in Chinatown, in prima luna a anului, strazile orasului imbraca haine de sarbatoare. Paradele anuale, culorile ametitoare, bucuria oamenilor si focurile de artificii sunt doar cateva dintre atractiile anuale.

La sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie are loc Festivalul Vegetarian. Evenimentul dureaza 9 zile si este celebrat de comunitatea chineza din Thailanda. Acestia sunt convinsi ca daca se vor abtine de la carne si alti stimulenti in a noua luna a calendarului chinezesc, vor obtine sanatate si linistea mintii.

Festivalul Songkran marcheaza inceputul traditionalului An Nou thailandez (Thai New Year). Festivalul dureaza 3 zile in care au loc diverse evenimente, printre care si bataile cu apa. In Bangkok, cele mai frumoase festivitati au loc langa Grand Palace si Sanam Luang. Totodata, mai au loc reprezentatii de dansuri, show-uri cu muzica live si intreceri cu barca.

Thai Beer Festival are loc in lunile octombrie si noiembrie si este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Pe langa brandurile locale de bere, comerciantii servesc si mancare thailandeza traditionala. Anual, festivalul se bucura de cea mai mare notorietate in fata Central World Plaza.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Stiai ca?
Youtube a fost infiintat in februarie 2005? Fondatorii sunt trei angajati PayPal: Steve Chen, Chad Hurley si Jawed Karim. A fost cumparat de Google in octombrie 2006? Compania a fost cumparata pentru... Cele mai inalte animale din lume sunt girafele. Ele pot atinge 6 metri inaltime....
Dictionar turistic
Caravana - Grup de persoane sau de calatori care traverseaza impreuna un desert sau o regiune periculoasa. Prin extensie: a) Grup de turisti; b) Ansamblu de vehicule rutiere care se deplaseaza in grup.
7 recomandari