TurisMALL
powered by

24296

Ghid Bangkok
Festivaluri si sarbatori

Bangkok

Cel mai important festival din Thailanda este Anul Nou Chinezesc (Chinese New Year). In fiecare an, in Chinatown, in prima luna a anului, strazile orasului imbraca haine de sarbatoare. Paradele anuale, culorile ametitoare, bucuria oamenilor si focurile de artificii sunt doar cateva dintre atractiile anuale.

La sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie are loc Festivalul Vegetarian. Evenimentul dureaza 9 zile si este celebrat de comunitatea chineza din Thailanda. Acestia sunt convinsi ca daca se vor abtine de la carne si alti stimulenti in a noua luna a calendarului chinezesc, vor obtine sanatate si linistea mintii.

Festivalul Songkran marcheaza inceputul traditionalului An Nou thailandez (Thai New Year). Festivalul dureaza 3 zile in care au loc diverse evenimente, printre care si bataile cu apa. In Bangkok, cele mai frumoase festivitati au loc langa Grand Palace si Sanam Luang. Totodata, mai au loc reprezentatii de dansuri, show-uri cu muzica live si intreceri cu barca.

Thai Beer Festival are loc in lunile octombrie si noiembrie si este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Pe langa brandurile locale de bere, comerciantii servesc si mancare thailandeza traditionala. Anual, festivalul se bucura de cea mai mare notorietate in fata Central World Plaza.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Spania  |  Grecia  |  Austria  |  Malta  |  Cehia  |  Romania  | 
Stiai ca?
In Japonia, sorbitul de taietei facut cu cat mai mare zgomot reprezinta o lauda la adresa mancarii.... In trecut statele arabe erau denumite califate. Cele mai importante califate au fost la: Bagdad, Cairo si Cordoba....
Dictionar turistic
Cazare - Servicii oferite de hoteluri si pensiuni prin care se asigura turistilor posibilitatea de odihna pe timpul noptii, contra unei sume de bani.
7 recomandari