TurisMALL
powered by

22984

Ghid Bangkok
Viata de noapte

Bangkok

Bangkok are o viata de noapte palpitanta, colorata si salbatica. De la cluburi de noapte, baruri cu muzica live, jazz pana la show-uri cu elefanti. Cluburile de noapte din Bangkok sunt variate si este imposibil sa nu gasiti ceva pe placul dvs. Dansati pe ritmurile fierbinti de salsa sau amintiti-va de muzica anilor '80. Locurile in care trebuie sa mergeti pentru a avea parte de o noapte extraordinara sunt: SkyBar, Eavesdrop, Club Culture, The Club, Immortal, Gazebo, Lava Club, 9 Night Club, Funky Dojos, Lucifers Disko, Luminous, Park Bridge si Radio City.

Un spectacol ce nu trebuie ratat este Fantasea Show. Inspirat de bogata mostenire exotica a Thailandei, show-ul se desfasoara intr-un complex de 56 hectare care cuprinde: satul de Carnaval cu numeroase jocuri, magazine, un restaurant cu 4.000 locuri cu bufet thailandez si mancare internationala. Piesa de atractie a complexului este show-ul extravagant inspirat de Las Vegas.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Stiai ca?
Albert Einstein a castigat premiul Nobel pentru lucrarea sa despre efectul fotoelectric din anul 1921. Einstein nu a fost prezent sa-si ridice premiul sau Nobel in decembrie 1922 deoarece era plecat i... In Japonia, sorbitul de taietei facut cu cat mai mare zgomot reprezinta o lauda la adresa mancarii....
Dictionar turistic
Telecabina - Instalatie mecanica de transport pe cablu intre 2 locatii intre care exista o diferenta de nivel, avand o cabina inchisa, cu o capacitate cuprinsa intre 10-200 persoane.
7 recomandari